0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι ακριβώς εννοείς; έχει τη φήμη του πιο απαιτητικού καθηγητή με ταβάνι το C (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) στη βαθμολογία του 621...
Ξέρει κάποιος να μου απαντήσει αν για την πρόσληψη αναπληρωτή με το μεταπτυχιακό μας μετρά ο γάμος ως κριτήριο για να σε τοποθετήσουν πιο κοντά?πήγα στη δευτεροβάθμια και μου είπαν ναι αλλά τώρα που κοιτάζω τον πίνακα αναπληρωτών φαινεται οτι τα άτομα κατατάσσονται με τα μόρια απο το μεταπτυχιακό που ειναι 4 και ανεβαίνουν εαν εχουν προυπηρεσία. δε βλεπω τιποτα για κοινωνικα κριτήριαΞερει κανεις???
Ο γάμος, το αν έχεις ένα ή δυο παιδιά είναι κοινωνικά κριτήρια που μετράνε στην τοποθέτηση, όχι στους πίνακες. Αφού προσληφθείς, καταθέτεις τα πιστοποιητικά γάμου ή παιδιών.
Aκριβώς και συνήθως τελευταίοι μένουν οι άγαμοι. Αν πάρει 10 και με βάση τον πίνακα είσαι τελευταία μπορεί να επιλέξεις σχολείο ακόμα και 1η με βάση τα κοινωνικά κριτήρια.
Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω πληροφορίες γι αυτό το μεταπτυχιακό. Πόσο απαιτητικό είναι?Τα μαθήματα έχουν υποχρεωτικές εργασίες για να μπορέσεις να δώσεις εξετάσεις? Οι εξετάσεις είναι με κλειστές σημειώσεις? Χρειάζεται αποστήθιση? Επίσης διαβάζω σε σχόλια για τον ακαδημαϊκό σύμβουλο, έχει κάθε φοιτητής κάποιον στον οποίο μπορεί ν απευθύνεται για δηλώσεις μαθημάτων?Οι αιτήσεις λήγουν την επόμενη εβδομάδα και σκεφτομαι αν θα μπορω ν ανταπεξελθω, εφόσον δουλεύω αρκετες ώρες.
Το μεταπτυχιακό είναι αρκετά απαιτητικό, τα μαθηματα έχουν υποχρεωτικες εργασιες αλλα ατομικες, και αλλα ατομικες και ομαδικες. Καποια μαθηματα ειναι με κλειστα βιβλια, τα περισσοτερα ομως ειναι με ανοικτα αλλα επειδη τα ερωτηματα ειναι κρισεως ή πολλαπλων επιλογων δεν σημαινει οτι ειναι ευκολα. Χρειαζεται αποστηθιση οσα ειναι με κλειστα βιβλια, και αν επιλεξεις 3 μαθηματα το εξαμηνο χρειαζεται αρκετη ενασχοληση. Το θεμα ειναι και εγω το πηρα επειδη μια συναδελφος μου ειχε πει για μια ωρα δουλειας τη μερα το 2013 που τελειωσε, αλλα βλεπω οτι λογω αυξημενης ζητησης το εχουν δυσκολεψει αρκετα. Αν εχεις οικογενεια και παιδια θα σε δυσκολεψει, καλη τυχη σε οτι αποφαση παρεις!
Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος πώς είναι ο