0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι και ανόητο, αν κάποιος έχει περάσει στο βασικό πτυχίο πχ την μεθοδολογία ... πρέπει να το ξαναδώσει ..............
Μία φίλη μου που είχε κάνει ένα άλλο μεταπτυχιακό στην Ελλάδα με κοινά μαθήματα με το εν λόγω μεταπτυχιακό της Κύπρου έκανε αίτημα και της τα αναγνώρισαν και άλλαξε και τα μαθήματα που είχε επιλέξει. Να επικοινωνήσεις και να τους το πεις και να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες. Αν σου κάνουν τους δύσκολους να πιέσεις γιατί και στη φίλη μου αρχικά της έλεγαν ότι δεν γίνεται και κουραφέξαλα. Κρίμα να πληρώσεις μάθημα που έχεις κάνει ήδη.
Ξέρεις μήπως ακριβώς ποια διαδικασία ακολούθησε η φίλη σου; Πώς έκανε το αίτημα και με ποιους μίλησε; Δεν ήξερα καθόλου ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο κ με ενδιαφέρει πολύ. Υπάρχει κάπου γραμμένου ότι μπορούμε να αναγνωρίσουμε παρόμοια μαθήματα από άλλο μεταπτυχιακο;
Γεια σας,είμαι καινούργια στο μεταπτυχιακό και θα ήθελα τη γνώμη σας.Θα πάρω σίγουρα το 521 και είμαι ανάμεσα σε 510 και 610 τι θα μου προτείνατε ως πιο εύκολο για πρώτο τετράμηνο;
Καλησπέρα..Έχει πάρει κάποιος βαθμούς στο 523 με την Χατζηχαραλάμπους, το μάθημα μου σβήστηκε απο το παλιό moodle και δεν έχω βαθμό στο Intranet...έχει ιδέα κάποιος να μου πει τι συμβαίνει;;
Καλησπέρα ,εμένα μου σβήστηκε άλλο μάθημα, παρόλο που δεν έχει βγει ο βαθμός!!!...Πιστεύω ότι συνέβη και σε άλλους! Πιθανολογώ αυτή τη βδομάδα ότι θα βγουν...
Κι αφού πιάνουμε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.. εμένα μου βγήκε ο βαθμός αλλά το μάθημα δεν σβήστηκε!