0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Εκτός από το 510 ποιο άλλο προτείνετε να επιλέξω για ολοκληρώσω το κυκλο Α? Από κύκλο β κάποιο εύκολο;Καλή φάση είναι το 501. Σχετικά βατό. Έχει ομαδική εργασία στο τέλος αλλά εγώ που το πήρα ήμουν κομπλέ
Παιδιά ξέρετε τι ερωτήσεις βάζει ο Στασινός (521) για εξεταστικη;;;;;; SOSSSSS !!!
Γεια σας. Μήπως γνωρίζετε τι φόρτο εργασίας έχουν τα μαθήματα ''Μέτρηση και Αξιολόγηση στην Ειδική Εκπαίδευση'' (610) και ''Ψυχομετρικές Μέθοδοι στην Ειδική Εκπαίδευση'' (523); Αναφέρομαι κυρίως στις εργασίες που πρέπει να υλοποιηθούν.
Ό,τι πιο περίεργο υπάρχει
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Εκτός από το 510 ποιο άλλο προτείνετε να επιλέξω για ολοκληρώσω το κυκλο Α? Από κύκλο β κάποιο εύκολο;
Το 504 ή το 501 είναι πιο εύκολο;
To 501 είναι πολύ ενδιαφέρον μάθημα. Οι εβδομαδιαίες εργασίες βατές και η ομαδική, αν υπάρχει συναδελφικότητα, μια ωραία εμπειρία. Η εξέταση έχει 40 πολλαπλής και 1 ερώτηση ανάπτυξης. Τα πολλαπλής ήταν προβληματοκεντρικού χαρακτήρα και δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολα κατά τη γνώμη μου. Θέλει προσοχή, γιατί σε αρκετά η απάντηση κρίνεται στη λεπτομέρεια. Μόνο εγώ είχα αυτή την αίσθηση;