0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας,Ξεκινάω τώρα το μεταπτυχιακο, δεν έχω κάνει δήλωση ακόμα και σκέφτομαι να πάρω το 610 και το 526. 1. Μπορεί κάποιος να μου πει αν πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσω βιβλία (αν ναι ποια) για τα 610 και 526 ή αν καλύπτουν οι σημειώσεις;2. Για το 521 καλύπτει το βιβλίο Η ειδική εκπαίδευση 2020 plus ή χρειάζεται κι άλλο;3. Για αυτά τα 3 μαθηματα πόσος χρόνος μελέτης χρειάζεται την ημέρα, διότι εργάζομαι το πρωι έχω και μικρά παιδιά που τα τρέχω σε διάφορα το απόγευμα;Ευχαριστώ παιδιά, πολύτιμες οι πληροφορίες που άντλησα ήδη από τις συζητήσεις σας!
Καλησπέρα στους φίλους του forum,Ξεκίνησα κι εγὠ στο εαρινό εξάμηνο το μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή.Θα ήθελα να ρωτήσω για το 529 μάθημα που αφορά τη νοητική υστέρηση και τη διαταραχἠ του αυτισμού. Το βιβλίο του Στασινού "Η Ειδική Εκπαίδευση 2020 plus" μας καλύπτει ή θα πρέπει να προμηθευτούμε και κάποιο άλλο; Γενικότερα, το μάθημα αυτό είναι απαιτητικό;
Καλημέρα σας, Ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε! (ωραίο πράγμα η αλληλεγγύη!!!). Η αλήθεια είναι ότι αυτό το εξάμηνο ξεκίνησα το μεταπτυχιακό και πήρα 3 μαθήματα:521, 610, 529. Το 521 σίγουρα θέλει το διάβασμά του. Το 610, απ'ό,τι κατάλαβα, είναι πιο χαλαρό. Για το 529 που είναι επίσης μάθημα του Στασινού, έχω τις αμφιβολίες μου αν έκανα καλά που το πήρα. Μήπως και τα δύο (521 κ 529) είναι ένας δύσκολος συνδυασμός;
πως επιλεγουμε καθηγητη στα μαθηματα?εγω πρωτο εξαμηνο τωρα και εχω προς το παρων 521,610 κ 523 υποχρεωτικο.θα ειναι δυσκολο να τα εχω κ τα τρια?δεδομενου οτι εργαζομα εχω κ οικογενεια..σκεφτομαι κ το θερινο να παρω ενα ειδικα αν τωρα μεινω με δυο.τι προτεινετε?
Επειδη δεν βρίσκω διαθέσιμα τα μαθήματα που θέλω. Στο EDUG-504 πώς είναι τα πράγματα; Προτείνετε Σχοιναράκη ή Ζάχου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!