0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν τελειώσεις το πρόγραμμα EDUG στο πανεπιστημιο Λευκωσίας, που δεν περνά ΔΟΑΤΑΠ, Αν τελειώσεις το Φεβρουάριο του 2020 για παράδειγμα(με τη λογική ότι ξεκινάς τώρα), μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου τον Απρίλιο του 2020 που θα γίνουν οι αιτήσεις των αναπληρωτών για την ειδική αγωγή?Θέλω να καταλάβω αν υπάρχει κάποιο διαστημα απο τη στιγμή που τελειώνεις και δεν προλαβαίνεις τις αιτήσεις των αναπληρωτών και αναγκαστικά πας την επόμενη χρονιά.ευχαριστώ
Καλησπέρα σας , μπορείτε να μου προτείνετε ένα μάθημα από τον κύκλο C? Είμαι ανάμεσα σε EDUG 523 και EDUG 621....Επίσης γνωρίζει κάποιος να μου πει πώς είναι η εξέταση σε αυτά τα 2 μαθήματα?
Καλημέρα! Σήμερα πήγα σε ένα γυμνάσιο για να ζητήσω να κάνω την πρακτική μου και μου είπαν ότι δεν μπορούν να με δεχτούν γιατί δεν έχει δώσει άδεια το Υπουργείο. Η άδεια που έχει το moodle μου είπαν πως είναι από το Πανεπιστήμιο προς τα σχολεία αλλά χρειάζεται και άδεια από το Υπουργείο προς τους Διευθυντές. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι σχετικό; Δυσκολεύεται κάποιος άλλος να βρει σχολείο;
Καλημέρα μα η άδεια αναγράφει και το σχολείο στο οποίο θα πάει ο καθένας μας...δεν έχεις στείλει μαιλ στην Κα. Κοζία; Η διαδικασία είναι η εξής..πρώτα ρωτάς διευθυντή αν μπορείς να κάνεις πρακτική στο σχολείο του, εφόσον σου πει ότι υπάρχει τμήμα ένταξης κτλ..στέλνεις στην Κα Κοζία το σχολείο...
Καλημέρα, σε έχασα λίγο. Ναι το είχα στείλει αυτό το mail συμπληρωμένο αλλά δεν μου ήρθε κάτι πίσω. Έπρεπε να μου έχει έρθει κάποια άδεια; Δεν μου απάντησαν, νόμιζα ότι απλά συλλέγουν πληροφορίες για να οργανώσουν την πρακτική και τους συμβούλους.