0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η τιμή είναι ίδια, 5900. Θα είμαι και εγώ εκεί Σε περίπτωση όμως που "μαζευτεί κόσμος" στο εκπαιδευτική τεχνολογία θα μετακινηθώ εκεί..Καλή μας αρχή.
Παράθεση από: fzappa στις Ιανουαρίου 29, 2013, 10:35:30 amη τιμή είναι ίδια, 5900. Θα είμαι και εγώ εκεί Σε περίπτωση όμως που "μαζευτεί κόσμος" στο εκπαιδευτική τεχνολογία θα μετακινηθώ εκεί..Καλή μας αρχή.Γεια σας. Έχω ανοίξει θέμα σχετικά με αυτό το αντικείμενο, αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμη. Τι σημαίνει συνάδελφε fzappa "αν μαζευτεί κόσμος"; Ενδιαφέρομαι πολύ για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό αλλά δεν έχω βρει πληροφορίες παρά μόνο τα λίγα που αναφέρονται στη σελίδα του Πανεπιστημίου. Εσύ μάλλον το έχεις ψάξει. Μήπως γνωρίζεις κάτι παραπάνω; Ευχαριστώ.
Έχει αρκετό διάβασμα και εργασίες... Επέλεξα 3 μαθήματα και ένα σεμινάριο αυτό το τετράμηνο και ήταν αρκετά βαρύ το πρόγραμμά μου. Κάθε μάθημα έχει 2-3 εργασίες, μερικές πιο χρονοβόρες π.χ. συνέντευξη με κάποιον εκπαιδευτικό, απομαγνητοφώνηση κτλ. Σε 1-2 βδομάδες είναι και οι τελικές εξετάσεις.. Πάντως, θέλει διάβασμα και για μένα αξίζει!