0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα σας, Αύριο είναι η τελευταία μέρα υποβολής των αιτήσεων για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα και έχω ετοιμάσει τα χαρτιά μου. θέλω να σας ρωτήσω αν σε περίπτωση που επιλεγώ ξεκινάω άμεσα απο Οκτώβρη και τι σημαινει αυτό γιατι περιμένω προσληψη ως αναπληρώτρια.Σκέφτομαι πως αν τρέχω να βρω σπίτι μεχρι να συνδεσω ιντερνετ κτλ..θα χασω την μπάλα ...Μηπως να ξεκινήσω απο το εαρινο τον Φεβρουάριο; Τι μου προτείνετε; ευχαριστώ πολύ
EDUC-570DL Έννοιες, Αρχές και Μοντέλα Εκπαιδευτικής Διοίκησης Διάρκεια εξέτασης: 3 ώρεςΔομή εξέτασης: 3 (τρείς) ερωτήσεις ανοικτού τύπου, εκ των οποίων πρέπει να απαντηθούν οι 2 (δύο)Ποσοστό Αξιολόγησης: 60% Επιτρεπόμενα Αντικείμενα:
Γεια σου Έρη.Εγώ πήρα το 510,το 501 και το σεμινάριο 591.Με 2 παιδιά και full εργασιακό ωράριο μου έπεσαν κάπως βαριά.Στο δεύτερο τετράμηνο θα πάρω μόνο 2.Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό απαιτεί σχεδόν καθημερινή ενασχόληση μέσω της πλατφόρμας και στο τέλος κάθε εβδομάδας την εκπόνηση κάποιας εργασίας είτε μικρής είτε μεγαλύτερης.Σε αντίθεση π.χ. με το ΕΑΠ που δεν απαιτεί τόσο σχολαστική παρακολούθηση,όταν συμπέφτουν στα μαθήματα οι μεγάλες εργασίες η πίεση μεγαλώνει.Αν δεν έχεις πολλές υποχρεώσεις τα μαθήματα που δήλωσες είναι εντάξει,Το σεμινάριο είναι σαν τα μαθήματα απλά δεν έχει τελικές εξετάσεις.Απαιτεί και ευτό εμπέδωση και έχει εργασίες