0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι!Μήπως κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει σχετικά με πιθανά θέματα που μπαίνουν στις εξετάσεις του 570 και 571; Επίσης, είναι και τα δύο με ανοιχτές σημειώσεις;Σας ευχαριστώ πολύ!
Στο 570 βάζει τρία θέματα. Το ένα είναι υποχρεωτικό (βαρύτητα 40/60) και από τα άλλα δύο πρέπει να επιλέξεις το ένα (βαρύτητα 20/60).Για το επιλογής νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένεις σίγουρα κάτι που να έχει σχέση με "κουλτούρα". Έχει εμμονή. Για το υποχρεωτικό μέχρι πριν από 2 τετράμηνα μας είπαν ότι έβαζε μια μελέτη περίπτωσης και ήθελε να εντοπίσεις το πρόβλημα και να κάνεις ένα σχέδιο δράσης. ΟΜΩΣ το προηγούμενο τετράμηνο έδωσε μια εγκύκλιο του υπουργείου παιδείας και ζητούσε να βρούμε ποιες λειτουργίες της διοίκησης αναγνωρίζουμε. Να πούμε και να δικαιολογήσουμε τη γνώμη μας. Οτι να' ναι δηλαδή η γυναίκα. Έλεος. Νομίζω όμως ότι δεν θα έχεις πρόβλημα να το περάσεις. Μόνο για το βαθμό δε σου εγγυώμαι.Για το 571 δεν έχω άποψη γιατί το δίνω κι εγώ τώρα. Σίγουρα έχει πει ότι θα είναι 3 θέματα με δύο υποερωτήματα το καθένα.Όμως οι πληροφορίες μου λένε να ακούσουμε καλά τις τηλεδιασκέψεις.Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο
Μήπως γνωρίζει κάποιος θέματα για το μάθημα 510?
παιδια σκεφτομαι να κανω αιτηση,αλλά προβληματιζομαι για τα λεφτα και για απαιτησεις...χρειαζονται Αγγλικα-αριστη γνωση-;μπορω να παρω 1 μαθημα καθε semester;χρειαζονται extra λεφτα για βιβλια+ σημειωσεις;;
ευχαριστω..θα δω...δεν μπορω πολύ ωρα μπροστα στην οθόνη...ελεγα φετος να δωσω το advanced στα Αγγλικα,η παρακολουθηση ειναι δυσκολη;παντως από money, με τους σημερινους μισθους, τι γυρευουνε κι αυτοι οι κουμπαροι, δεν μπορουν να μειωσουν το κόστος;
Και εγώ εδώ είμαι!Καλή αρχή σε όλους τους συμφοιτητές μας!
Γειά σε όλους,είμαι νέο μέλος και από τον Σεπτέμβρη ξεκινάω και εγώ.Πρίν λίγες ημέρες μου ήρθε ένα e-mail στο portal με τα μαθήματα που είναι να δηλώσουμε για το φθινοπωρινό τετράμηνο.Θα ήθελα να σας ρωτήσω:για έναν αρχάριο θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσει με 2 μαθήματα όπως προτείνουν στο portal(και αυτά που προτείνουν στο portal δηλ το 650 και 652);Από τα λίγα που διάβασα στη σελίδα το μεταπτυχιακό είναι αρκετά απαιτητικό και έχει και εργασίες(σημειώνω ότι δεν γνωρίζω πως να κάνω μία εργασία και στην σχολή μου δεν είχαμε πτυχιακή),μήπως εάν ξεκινήσω με 3 μαθήματα είναι λίγο ριψοκίνδυνο;Επίσης έχω να επιλέξω μεταξύ 3 μαθημάτων,κάθε φορά θα είναι τόσα;Γιατί στα ελληνικά Πανεπιστήμια σου έστελναν κατεβατές σελίδες με πολλά μαθήματα και άντε να βρείς άκρη.Θα μου ήταν χρήσιμη οποιαδήποτε πληροφορία.Να συμπληρώσω για όσους ανησυχούν για την αναγνώριση του μεταπτυχιακού ότι έχω επικοινωνήσει με δοαταπ και μου είπαν πως είναι επίσημα αναγνωρισμένο το μεταπτυχιακό και δεν γνωρίζουν κάτι διαφορετικό,φυσικά το τί θα γίνει στο μέλλον δεν το γνωρίζει κάνεις στους καιρούς που διανύουμε αλλά πιστεύω πώς οποιαδήποτε αλλαγή περί αναγνώρισης δεν θα ισχύει για αυτούς που έχουν ήδη δώσει τα λεφτά και τον ιδρώτα τους.Ευχαριστώ και αναμένω για οποιαδήποτε απάντηση.