0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 576 είναι βατό και εύκολο, έχει μικρές και σχετικά εύκολες εργασίες. Για το 573 δεν ξέρω να σου πω...
1ον Πρέπει να πάρεις 2 μαθήματα από τον Α κύκλο και 1 από τον
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για την ανταπόκρισή σου.Δεν με τραβάει πολύ το 501, σε τι ακριβώς αναφερεται , εσυ που το ξερεις καλά ; ειναι χρήσιμο νομίζεις ;για το 502 , ξερεις κάτι ;όσο για το 512 μου χρειάζεται οπωσδήποτε ; εννοώ για διπλωματική με έρευνα ή με καλύπτει και το σεμιναριο 593 ; το 610 που ηθελα να πάρω , έκλεισε ; να το παρω λεω στο επόμενο.για τα μαθηματα περι καινοτομιων , επιμορφωτικών μοντελων και αλλαγών -βελτίωσης , ξέρεις κάτι ; μου προτείνεις κάποιο ως χρήσιμο για το μελλον από διάφορες απόψεις ;εχουμε επιβαρυνση αν ξεπεράσουμε τα 3 εξάμηνα ; ή πληρώνουμε απλά τα μαθήματα ;Σκέφτομαι και την διπλωματική , τι λες ;εσύ σε ποιο εξάμηνο είσαι ; τελειώνεις μήπως ;τι σκεφτεσαι να παρεις ;διπλωματικη ή δυο επιπλέον μαθήματα ; και ποια ;Συγνώμη για τα πολλά ερωτήματα αλλά χρειάζομαι συμβουλές για τους προβληματισμούς μου και η γραμματεία είναι συνεχώς βιαστική και δεν λύνει τα ερωτήματα αλλά σου ξαναπετά το μπαλάκι επιλογής. τελικά οι σύμβουλοι , μόνο σύμβουλοι δεν είναι !
Το 512 είναι εύκολο. Γι' αυτό στο πρότεινα. Το 501 σε εισάγει σε βασικές έννοιες ψυχολογίας και σου μαθαίνει τα βασικά σημεία των θεωριών Piaget, Vigkotski κλπ κλπ. Δεν είναι κακό μάθημα. Οι δραστηριότητες έχουν απ' όσο θυμάμαι να κάνουν με μελέτες περίπτωσης, με μνημονικές τεχνικές κ.α. Στην πραγματικότητα έχουν σκοπό να σε εξοικειώσουν με την ύλη κάθε εβδομάδας.Το 576 το είχα πάρει κι εγώ. Για το 610 και αυτό το μάθημα που μου λες για τις καινοτομίες δεν έχω άποψη.Εγώ έχω τελειώσει από τον Ιανουάριο. Περιμένω την αναγνώριση από τον δοαταπ. Για την επιλογή της διπλωματικής δεν έχω να σου πω πολλά. Ξέρω όμως από αυτούς που την επέλεξαν ότι μάλλον μετάνιωσαν. Ο χρόνος στον οποίο θα πρέπει να την ολοκληρώσεις είναι μικρός και οι περισσότεροι καθυστερούν. Το κόστος δεν έχει σχέση με το διάστημα στο οποίο θα ολοκληρώσεις το μεταπτυχιακό αλλά με τα μαθήματα τα οποία παίρνεις κάθε φορά. Εγώ ολοκλήρωσα σε 4 τετράμηνα και πλήρωσα ακριβώς τα ίδια με αυτούς που το έκαναν σε 3 ή 5 τετράμηνα.Ελπίζω να σε βοήθησα.
ΚΑΙ πάλι σ΄ευχαριστώ πολύ. Για το 512 είναι ενδιαφέρον ίσως και πολύ χρήσιμο για εργασία σίγουρα θα χρειαστώ βοήθεια με τα μαθηματικά δεν είμαι καλή, ούτε στην άνετη χρήση του excell & το SPSS ΠΆΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΈΡΩ ΚΑΘΌΛΟΥ. Στην εποχή που τελείωσα δεν είχαμε ερευνητικό μάθημα και ούτε υπολογιστή να φανταστείς. Μόλις είχε ξεκινήσει δειλά η χρήση σε κάποιους φοιτητές..Νομίζεις ότι είναι καλό να μην έχεις κάνει διπλωματική εργασία ;. όλοι ρωτάμε στον άλλον ποιο ήταν το θέμα σου ;Έπειτα αν κάτι αλλάξει στην μοριοδότησή τους , μπορεί και να είναι μείον ΄το ότι δεν έγινε διπλωματική ;Φαντάζομαι ορκίζεσαι τώρα ; ή ορκίστηκες και περιμένεις απλά τον ΔΟΑΤΑΠ ;Πόσο καιρό κάνει ; ξέρεις ;Ξέρεις επίσης από κα΄ποιον που έκανε εργασία , αν περνάει δύσκολα στην εξέταση από επιτροπή ;Σου εύχομαι καλή συνέχεια και δημιουργική χρήση του πτυχίου σου.Από που είσαι ; και πού δουλε΄ύεις ;
Ξέρω μόνο ένα άτομο που έκανε διπλωματική. Νομίζω ότι του πήρε αρκετό χρόνο. Την είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι. Δεν ξέρω αν την έχει τελειώσει. Δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι. Πάντως εγώ δεν είχα το χρόνο ούτε τη διάθεση να μπλέξω με διπλωματική. Και πάλι αν επέλεγα το ίδιο θα έκανα. Η ορκομωσία γίνεται μία φορά το χρόνο (κάθε Ιούνιο). Εγώ έχω απλώς στα χέρια μου τον τίτλο του μεταπτυχιακού και περιμένω όπως σου είπα από τον δοαταπ τα περαιτέρω. Εργάζομαι σε επαγγελματικό λύκειο. Μένω στην Καλαμάτα.Καλή συνέχεια. Εύχομαι να επιλέξεις ό,τι είναι καλύτερο για σένα.
Και το 610 είναι εύκολο, έχει ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Το βιβλίο είναι μικρό, απλά έχει αρκετή στατιστική. Εμένα δε μου φάνηκε όμως δύσκολο, αν και φιλόλογος...
Η Διερωνίτου στο 571 βάζει ότι λέει στις τηλεδιασκέψεις ΑΚΡΙ
Γνωρίζει κανείς τι γίνεται αν κάποιος "κοπεί" σε εργασία λόγω λογοκλοπής;