0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί μου είπαν οτι τα θέματα στο 610 ήταν κάπως ;είχαν δυσκολία ή ήταν ακαταλαβίστικα και δεν είχαν διδαχθεί ακριβώς ;
Οι ερωτήσεις στο 610 ήταν όντως δύσκολες. Υπάρχει περίπτωση να κόψει η Παπαναστασίου;
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει θέμα με την αναγνώριση του πτυχίου αν επιλέξουμε 3 μαθήματα και όχι Διατριβή; Θα έχουμε κάποιο πρόβλημα ή όχι. Είναι να επιλέξω από Σεπτέμβρη μαθήματα ή Διατριβή. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που ξέρει;
Ξέρεις ERI, ή κάποιος άλλος αν μπορείς να πάρεις μάθημα επιλεγόμενο από άλλη κατεύθυνση ;για παραδειγμα το 533 , νομίζω είναι κορμού σε άλλη κατευθυνση !της αξιολογησης διδασκαλίας.
Συνάδελφοι,παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις αναρτήσεις σας τον τελευταίο καιρό, αφού τώρα πια έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο μιας και τελείωσα τον Ιανουάριο το μεταπτυχιακό μου. Παρατηρώ, λοιπόν, ένα έντονο άγχος και μια ιδιαίτερη ανησυχία σχετικά με τα μαθήματα, την ύλη, τις απαιτήσεις... Αν μου επιτρέπετε μια συμβουλή, θα σας πρότεινα να ηρεμήσετε λίγο, να ασχοληθείτε με τα μαθήματά σας και να αποκομίσετε όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις. Εκτός κι αν υποπέσετε στο παράπτωμα της λογοκλοπής - οπότε και μηδενίζεστε - οι εξετάσεις και οι βαθμολογίες δεν είναι και τόσο δύσκολα αποκτήσιμες. Κατάφερα να τελειώσω το μεταπτυχιακό σε ένα χρόνο με οικογένεια, δουλειά και άπειρες υποχρεώσεις. Συνεπώς, πιστεύω ακράδαντα ότι ο καθένας είναι ικανός να ολοκληρώσει τη φοίτησή του στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. Απλά, όταν μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις μεταπτυχιακό και να πλήρώσεις τόσα χρήματα, το κάνεις κυρίως για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, όχι για να αποκτήσεις ένα ακόμα χαρτί.