*

Αποστολέας Θέμα: Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ηγεσία (Πανεπιστήμιο Λευκωσίας)  (Αναγνώστηκε 139769 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eri13

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • carpe diem
    • Προφίλ
Γιατί μου είπαν οτι τα θέματα στο 610 ήταν κάπως ;είχαν δυσκολία ή ήταν ακαταλαβίστικα και δεν είχαν διδαχθεί ακριβώς ;
Αν είναι καθηγήτρια ακόμα η Παπαναστασίου, βάζει ερωτήσεις σαν του βιβλίου της και των τηλεδιασκεψεων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος taxi

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Οι ερωτήσεις στο 610 ήταν όντως δύσκολες. Υπάρχει περίπτωση να κόψει η Παπαναστασίου;

Αποσυνδεδεμένος jorjet

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Οι ερωτήσεις στο 610 ήταν όντως δύσκολες. Υπάρχει περίπτωση να κόψει η Παπαναστασίου;

Παιδιά ψάχνω πληροφορίες για το 501 και το 504, δεν μπορώ να διαλέξω και πρέπει ένα μόνο να πάρω από το β΄μέρος του κορμού.

κανείς που να ξέρει κάτι ;

Αποσυνδεδεμένος eri13

• Νέο μέλος
  • *
  • carpe diem
    • Προφίλ
Όχι! Αν έχεις απαντήσει αρκετές σωστές, σε περνάει και με καλό βαθμό.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος jorjet

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ΠΑΙΔΙΑ  ΓΙΑ ΤΟ 500 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΠΕΤΡΟΥ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ;

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙςΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ( ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ) ΑΛΕΞΗ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ;

Αποσυνδεδεμένος jorjet

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ξέρεις ERI, ή κάποιος άλλος αν μπορείς να πάρεις μάθημα επιλεγόμενο από άλλη κατεύθυνση ;
για παραδειγμα το 533 , νομίζω είναι κορμού σε άλλη κατευθυνση !της αξιολογησης διδασκαλίας.

Αποσυνδεδεμένος mmihaloudi

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει θέμα με την αναγνώριση του πτυχίου αν επιλέξουμε 3 μαθήματα και όχι Διατριβή; Θα έχουμε κάποιο πρόβλημα ή όχι. Είναι να επιλέξω από Σεπτέμβρη μαθήματα ή Διατριβή. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που ξέρει;

Αποσυνδεδεμένος jorjet

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει θέμα με την αναγνώριση του πτυχίου αν επιλέξουμε 3 μαθήματα και όχι Διατριβή; Θα έχουμε κάποιο πρόβλημα ή όχι. Είναι να επιλέξω από Σεπτέμβρη μαθήματα ή Διατριβή. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που ξέρει;
Δεν ξέρω να σου απαντήσω, το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή ,αφού ο ΔΟΑΤΑΠ, εγκρίνει τους τίτλους.Τώρα για αργότερα ποιος ξέρει;

τι ειδικότητα έχεις ;  δασκάλα μήπως ;
έχεις μήπως πάρει το 575 επιλεγόμενο κατεύθυνσης  ή το 500 β΄κορμού ; ΄το 576 ;
χρειάζομαι πληροφορίες για τα μαθήματα αυτά και τις απαιτήσεις τους , όπως βέβαια και για τη χρησιμότητά τους .
Πες μου αν ξέρεις ή μπορείς να μάθεις από κάποιον .
Όποιος άλλος ξέρει ας απαντήσει επίσης.
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος eri13

• Νέο μέλος
  • *
  • carpe diem
    • Προφίλ
Δεν υπάρχει πρόβλημα με την αναγνώριση, απλά υπήρχε κάποιο θέμα με τον οργανισμό αξιολόγησης της Κύπρου και ο ΔΟΑΤΑΠ καθυστέρησε με τις αναγνωρίσεις. Εγώ τελείωσα κανονικά τον Ιανουάριο χωρις διατριβή και περιμένω την αναγνώρισή μου.

Αποσυνδεδεμένος eri13

• Νέο μέλος
  • *
  • carpe diem
    • Προφίλ
Ξέρεις ERI, ή κάποιος άλλος αν μπορείς να πάρεις μάθημα επιλεγόμενο από άλλη κατεύθυνση ;
για παραδειγμα το 533 , νομίζω είναι κορμού σε άλλη κατευθυνση !της αξιολογησης διδασκαλίας.
Νομίζω ότι δεν μπορείς να πάρεις απο άλλη κατεύθυνση αλλά δεν είμαι και απολύτως σίγουρη. Γιατί δε ρωτάς τη γραμματεία του πανεπιστημίου;

Αποσυνδεδεμένος eri13

• Νέο μέλος
  • *
  • carpe diem
    • Προφίλ
Συνάδελφοι,
παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις αναρτήσεις σας τον τελευταίο καιρό, αφού τώρα πια έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο μιας και τελείωσα τον Ιανουάριο το μεταπτυχιακό μου. Παρατηρώ, λοιπόν, ένα έντονο άγχος και μια ιδιαίτερη ανησυχία σχετικά με τα μαθήματα, την ύλη, τις απαιτήσεις... Αν μου επιτρέπετε μια συμβουλή, θα σας πρότεινα να ηρεμήσετε λίγο, να ασχοληθείτε με τα μαθήματά σας και να αποκομίσετε όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις.
Εκτός κι αν υποπέσετε στο παράπτωμα της λογοκλοπής - οπότε και μηδενίζεστε - οι εξετάσεις και οι βαθμολογίες δεν είναι και τόσο δύσκολα αποκτήσιμες.
Κατάφερα να τελειώσω το μεταπτυχιακό σε ένα χρόνο με οικογένεια, δουλειά και άπειρες υποχρεώσεις. Συνεπώς, πιστεύω ακράδαντα ότι ο καθένας είναι ικανός να ολοκληρώσει τη φοίτησή του στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. Απλά, όταν μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις μεταπτυχιακό και να πλήρώσεις τόσα χρήματα, το κάνεις κυρίως για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, όχι για να αποκτήσεις ένα ακόμα χαρτί.

Αποσυνδεδεμένος jorjet

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Συνάδελφοι,
παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις αναρτήσεις σας τον τελευταίο καιρό, αφού τώρα πια έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο μιας και τελείωσα τον Ιανουάριο το μεταπτυχιακό μου. Παρατηρώ, λοιπόν, ένα έντονο άγχος και μια ιδιαίτερη ανησυχία σχετικά με τα μαθήματα, την ύλη, τις απαιτήσεις... Αν μου επιτρέπετε μια συμβουλή, θα σας πρότεινα να ηρεμήσετε λίγο, να ασχοληθείτε με τα μαθήματά σας και να αποκομίσετε όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις.
Εκτός κι αν υποπέσετε στο παράπτωμα της λογοκλοπής - οπότε και μηδενίζεστε - οι εξετάσεις και οι βαθμολογίες δεν είναι και τόσο δύσκολα αποκτήσιμες.
Κατάφερα να τελειώσω το μεταπτυχιακό σε ένα χρόνο με οικογένεια, δουλειά και άπειρες υποχρεώσεις. Συνεπώς, πιστεύω ακράδαντα ότι ο καθένας είναι ικανός να ολοκληρώσει τη φοίτησή του στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. Απλά, όταν μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις μεταπτυχιακό και να πλήρώσεις τόσα χρήματα, το κάνεις κυρίως για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, όχι για να αποκτήσεις ένα ακόμα χαρτί.

Μα για τις γνώσεις και μεις ρωτάμε,τουλάχιστον εμένα με ενδιαφέρει όχι μόνο το ευκολο ή ο καλός καθηγητής αλλά να αποκομίσω και κάτι ουσιαστικό,που θα με αναπτυξει επαγγελματικά.
Όμως είναι λογικό να αναρωτιέται κανείς όταν ζούμε σε τέτοια ρευστότητα για πολλά πράγματα.
Γι' αυτό ΈΡΗ μου,μη μας κατακρίνεις γιατί φαντάζομαι και συ θα πέρασες ανάλογα διλήμματα, ή εκτός και αν οι πολλές υποχρεώσεις δεν σου επέτρεπαν να φθείρεσαι τόσο πολύ , γιατί πραγματικά είναι αγχος και φθορά!
Εμείς όμως έχουμε ανάγκη από συμβουλές και την εμπειρία των παλαιότερων γι' ΑΥΤΌ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙς ΝΑ ΜΠΑΊΝΕΙς και να μας απαντάς από την άμεση ή έμεση γνώση και εμπειρία κάποιων πραγμάτων.

Σου εύχομαι γρήγορα να πάρεις  και την αναγνώριση και μετά πες μας για τα υπόλοιπα.
γειά.

Αποσυνδεδεμένος eri13

• Νέο μέλος
  • *
  • carpe diem
    • Προφίλ
Πραγματικά ζητώ συγγνώμη, αν τα λόγια μου εξελήφθησαν ως επίκριση. Στόχος μου ήταν να επικοινωνήσω την εμπειρία μου και να τη μοιραστώ μαζί σας, μήπως μπορούσα κι εγώ να συμβάλω με οιονδήποτε τρόπο να αποφύγετε να σας καταβάλει ο όγκος της μελέτης και των εργασιών και ταυτόχρονα η φθορά που αυτός προκαλεί. Αν αυτό δημιούργησε κάποια άλλη εντύπωση από αυτήν, ειλικρινά λυπάμαι και απολογούμαι...

Αποσυνδεδεμένος EPSILON4

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Καλησπερα,εχω υποβαλλει αιτηση για το μεταπτυχιακο αυτο και περιμενω να ξεκινησω.Διαβαζοντας διαφορα  post εχω ανησυχησει με το θεμα της αναγνωρισης.Θα σε παρακαλουσα λοιπον οταν παρεις την αναγνωριση να μας ενημερωσεις. Απο οσο γνωριζω στο προγραμμα  αυτο παλαιοτερα ηταν υποχρεωτικες παρουσιες.Μηπως το προβλημα με την αναγνωριση εχει να κανει απο την στιγμη που εγινε "εξ αποστασεως".Ευχαριστω πολυ..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182628
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)