0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gregmam στις Ιουλίου 19, 2011, 06:04:13 pmΕμένα μου είπανε να περάσω στις 8 Αυγούστου ,αλλά τότε θα λείπω διακοπές..Υπάρχει πρόβλημα να πάω αργότερα??Αν ξέρει καποιος ας μου απαντήσει..Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων..Εντάξει δε χάθηκε ο κόσμος αν πας μια εβδομάδα αργότερα. Εγώ το είχα κάνει πέρυσι και απλά ψιλογκρίνιαξε η υπάλληλος. Καμία συνέπεια για την καθυστέρηση. Πες τους ο γιατρός μου συνέστησε θαλασσινά μπάνια. Σιγά μην πάνε και κόντρα στην ιατρική επιστήμη!
Εμένα μου είπανε να περάσω στις 8 Αυγούστου ,αλλά τότε θα λείπω διακοπές..Υπάρχει πρόβλημα να πάω αργότερα??Αν ξέρει καποιος ας μου απαντήσει..Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων..
Παράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 19, 2011, 06:11:52 pmΠαράθεση από: gregmam στις Ιουλίου 19, 2011, 06:04:13 pmΕμένα μου είπανε να περάσω στις 8 Αυγούστου ,αλλά τότε θα λείπω διακοπές..Υπάρχει πρόβλημα να πάω αργότερα??Αν ξέρει καποιος ας μου απαντήσει..Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων..Εντάξει δε χάθηκε ο κόσμος αν πας μια εβδομάδα αργότερα. Εγώ το είχα κάνει πέρυσι και απλά ψιλογκρίνιαξε η υπάλληλος. Καμία συνέπεια για την καθυστέρηση. Πες τους ο γιατρός μου συνέστησε θαλασσινά μπάνια. Σιγά μην πάνε και κόντρα στην ιατρική επιστήμη! Χα χα χα...Ασε και με έχουν αχτι αυτοί εκεί γιατι οταν πηγα να δώσω τα χαρτιά για επίδομα τους έκανα ανω κατω...Μέχρι και στον διοικητή του ΟΑΕΔ πηρα τηλ...Μα είναι δυνατον να γραφει απο έξω οτι κλέινει στις 13:30 και εγω να παω στις 13:15 και να εχουν κλειδώσει τις πόρτες????όχι που θα τους άφηνα....Σα βρεγμενες γατες μετα μου ανοιξαν την πορτα και με εξυπηρετησαν...
καλησπερα σας.αν παιρνεις ταμειο χρειαζεται να ανανεωσεις την καρτα?κολλησε το μυαλο μου.δεν θυμαμαι τι εκανα περυσι
Άλλη ερώτηση...Εγώ έκανα την αίτηση κανονικά όταν απολυθήκαμε. Πήγα 24/6 και μου έδωσαν μια κάρτα αλλά είπαν ότι δεν χρειάζεται καμία ανανέωση. Μου είπαν να εμφανιστώ 3/8 για τα χρήματα αλλά δεν πρόλαβα...τώρα αν πάω αύριο λέτε να υπάρχει θέμα για 5 μέρες μετά; Η' το 3/8 είναι μια ημερομηνία μετά από την οποία μπορείς να εμφανιστείς; Δεν πιστεύω να είναι ή 3/8 ή τίποτα....
Καλησπέρα, έχω μια απόρια όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει: είναι να πληρωθώ στις 28/8 (Κυριακή), και ερωτώ αν θα μπορούσα να πληρωθώ Παρασκευή 26/8?