*

Αποστολέας Θέμα: Από την αίτηση ως την έγκριση και λήψη του ταμείου ανεργίας  (Αναγνώστηκε 271975 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gregmam

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Από την αίτηση ως την έγκριση και λήψη του ταμείου ανεργίας
« Απάντηση #126 στις: Ιουλίου 19, 2011, 06:18:17 pm »
Εμένα μου είπανε να περάσω στις 8 Αυγούστου ,αλλά τότε θα λείπω διακοπές..Υπάρχει πρόβλημα να πάω αργότερα??Αν ξέρει καποιος ας μου απαντήσει..Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων..
Εντάξει δε χάθηκε ο κόσμος αν πας μια εβδομάδα αργότερα. Εγώ το είχα κάνει πέρυσι και απλά ψιλογκρίνιαξε η υπάλληλος. Καμία συνέπεια για την καθυστέρηση. Πες τους ο γιατρός μου συνέστησε θαλασσινά μπάνια. Σιγά μην πάνε και κόντρα στην ιατρική επιστήμη!  8)
Χα χα χα...Ασε και με έχουν αχτι αυτοί εκεί γιατι οταν πηγα να δώσω τα χαρτιά για επίδομα τους έκανα ανω κατω...Μέχρι και στον διοικητή του ΟΑΕΔ πηρα τηλ...Μα είναι δυνατον να γραφει απο έξω οτι κλέινει στις 13:30 και εγω να παω στις 13:15 και να εχουν κλειδώσει τις πόρτες????όχι που θα τους άφηνα....Σα βρεγμενες γατες μετα μου ανοιξαν την πορτα και με εξυπηρετησαν...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Ιουλίου 19, 2011, 06:24:15 pm »
Εμένα μου είπανε να περάσω στις 8 Αυγούστου ,αλλά τότε θα λείπω διακοπές..Υπάρχει πρόβλημα να πάω αργότερα??Αν ξέρει καποιος ας μου απαντήσει..Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων..
Εντάξει δε χάθηκε ο κόσμος αν πας μια εβδομάδα αργότερα. Εγώ το είχα κάνει πέρυσι και απλά ψιλογκρίνιαξε η υπάλληλος. Καμία συνέπεια για την καθυστέρηση. Πες τους ο γιατρός μου συνέστησε θαλασσινά μπάνια. Σιγά μην πάνε και κόντρα στην ιατρική επιστήμη!  8)
Χα χα χα...Ασε και με έχουν αχτι αυτοί εκεί γιατι οταν πηγα να δώσω τα χαρτιά για επίδομα τους έκανα ανω κατω...Μέχρι και στον διοικητή του ΟΑΕΔ πηρα τηλ...Μα είναι δυνατον να γραφει απο έξω οτι κλέινει στις 13:30 και εγω να παω στις 13:15 και να εχουν κλειδώσει τις πόρτες????όχι που θα τους άφηνα....Σα βρεγμενες γατες μετα μου ανοιξαν την πορτα και με εξυπηρετησαν...
Και καλά τους έκανες. Τέτοια χρειάζονται αυτοί που αυθαιρετούν και νομίζουν ότι το δημόσιο είναι τσιφλίκι τους.
Τι νομίζουν ότι ζούμε 50 χρόνια πριν που ο πολίτης έσκυβε το κεφάλι για να γίνει η δουλειά του;
Έχουμε δικαιώματα και τα γνωρίζουμε καλά, ας το πάρουν χαμπάρι. Για αυτό τα λέμε και σε άλλους από το pde,
για να ξέρουν τι δικαιούνται και πώς να κινηθούν για να μην τους ταλιαπωρούν άδικα κάποιοι καρεκλοκένταυροι!

Αποσυνδεδεμένος karas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Ιουλίου 19, 2011, 11:21:06 pm »
Lasid ευχαριστώ πολύ για την κατατοπιστική απάντηση! Να είσαι καλά.

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Ιουλίου 20, 2011, 10:09:17 am »

Και εγώ πέρυσι είχα πάει αργότερα απο την ημερομηνία που μου είχαν πει αλλά δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα. Απλά όλες οι πληρωμές πήγαν λίγο πίσω αν θυμάμαι καλά. Αυτό ήταν το μόνο μειονέκτημα αλλά αν μιλάμε για μια εβδομάδα υπόθεση....σιγά  το πράγμα!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Anastasiadesigns, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων
« Απάντηση #130 στις: Ιουλίου 22, 2011, 04:46:42 pm »
Έχεις δύο μήνες περιθώριο να πας. Εγώ τους είχα πει χύμα ότι θα λείπω διακοπές. Σιγά μη δώσω λογαριασμό στον υπάλληλο για το πόσα λεφτά έχω και τι τα κάνω

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Αυγούστου 07, 2011, 02:14:33 pm »
καλησπερα σας.αν παιρνεις ταμειο χρειαζεται να ανανεωσεις την καρτα?κολλησε το μυαλο μου.δεν θυμαμαι τι εκανα περυσι

Συνδεδεμένος andreas1987

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Αυγούστου 07, 2011, 02:20:24 pm »
Απο όσο ξέρω όχι....

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Αυγούστου 07, 2011, 06:19:02 pm »
καλησπερα σας.αν παιρνεις ταμειο χρειαζεται να ανανεωσεις την καρτα?κολλησε το μυαλο μου.δεν θυμαμαι τι εκανα περυσι
Κι εγώ αυτό ξέρω ότι δε χρειάζεται, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι υπάλληλοι σε μερικά υποκαταστήματα του ΟΑΕΔ ζητάνε ανανέωση της κάρτας αν περνάει πάνω από μήνας από την αίτηση μέχρι την έκδοση της απόφασης. Ίσως το λένε αυτό επειδή σε περίπτωση απόρριψης του αιτήματος για ταμείο ανεργίας, έχοντας κάποιος ανανεώσει την κάρτα του δε χάνει άλλα δικαιώματα όπως το τρίμηνο επίδομα! Για αυτό κανείς από τους συναδέλφους δε λέει ότι του είπαν να συνεχίζει να ανανεώνει την κάρτα ανεργίας μετά τη θετική απόφαση της υπηρεσίας (δηλαδή κατά τη διάρκεια της επιδότησης ανεργίας).

Αποσυνδεδεμένος alexis2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Αυγούστου 07, 2011, 07:09:04 pm »
εγω πηγα την Παρασκευη στον ΟΑΕΔ.οχι δεν ανανεωνουν την καρτα απλα δινουν εντολη για να μπουν τα χρηματα και γι'αυτο θελει καθε μηνα να πηγαινεις τη μερα που σου εχουν ορισει.εμενα μου ειπαν καθε 7 του μηνα, αλλα τωρα επειδη επεφτε κυριακη μου ειπαν να παω παρασκευη.

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Αυγούστου 08, 2011, 03:59:37 pm »
Άλλη ερώτηση...Εγώ έκανα την αίτηση κανονικά όταν απολυθήκαμε. Πήγα 24/6 και μου έδωσαν μια κάρτα αλλά είπαν ότι δεν χρειάζεται καμία ανανέωση. Μου είπαν να εμφανιστώ 3/8 για τα χρήματα αλλά δεν πρόλαβα...τώρα αν πάω αύριο λέτε να υπάρχει θέμα για 5 μέρες μετά; Η' το 3/8 είναι μια ημερομηνία μετά από την οποία μπορείς να εμφανιστείς; Δεν πιστεύω να είναι ή 3/8 ή τίποτα.... :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Αυγούστου 08, 2011, 04:08:31 pm »
Άλλη ερώτηση...Εγώ έκανα την αίτηση κανονικά όταν απολυθήκαμε. Πήγα 24/6 και μου έδωσαν μια κάρτα αλλά είπαν ότι δεν χρειάζεται καμία ανανέωση. Μου είπαν να εμφανιστώ 3/8 για τα χρήματα αλλά δεν πρόλαβα...τώρα αν πάω αύριο λέτε να υπάρχει θέμα για 5 μέρες μετά; Η' το 3/8 είναι μια ημερομηνία μετά από την οποία μπορείς να εμφανιστείς; Δεν πιστεύω να είναι ή 3/8 ή τίποτα.... :-\ :-\
Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα!  ;)

Αποσυνδεδεμένος oparin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Αυγούστου 25, 2011, 02:56:00 pm »
Καλησπέρα, έχω μια απόρια όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει: είναι να πληρωθώ στις 28/8 (Κυριακή), και ερωτώ αν θα μπορούσα να πληρωθώ Παρασκευή 26/8?

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #138 στις: Αυγούστου 25, 2011, 02:56:57 pm »
Καλησπέρα, έχω μια απόρια όποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει: είναι να πληρωθώ στις 28/8 (Κυριακή), και ερωτώ αν θα μπορούσα να πληρωθώ Παρασκευή 26/8?

Ναι :)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Αυγούστου 25, 2011, 03:00:23 pm »
Εμένα πάλι μου έχει συμβεί να πάω μια μέρα νωρίτερα από την ημερομηνία πληρωμής και όχι δυο και να μου πούνε να πάω αμέσως μετά από την προσδιορισμένη ημερομηνία πληρωμής. Δεν γινόταν νωρίτερα.
Αντιγόνη σε έχουν πληρώσει Παρασκευή, ενώ ήταν να πληρωθείς Κυριακή σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα πληρωμών του ΟΑΕΔ;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)