0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά διορίστηκα αναπληρωτής και ακόμη "καταγραφή αίτησης στο σύστημα" στο ΚΠΑ2 Πειραιά.
Αφού υποβάλουμε ηλεκτρονικά αίτηση για επίδομα τακτικής ανεργίας χρειάζεται και η φυσική μας παρουσία ή όχι;Στο αποδεικτικό της αίτησης γράφει ότι απαιτείται η φυσική παρουσία από 7/9 ως 6/10.
Έκανες ηλεκτρονικά την αίτηση; (στη δική μου -ηλεκτρονική- δεν εμφανίζεται ανάλογη ειδοποίηση για φυσική παρουσία, γι' αυτό ρωτώ)
Επειδη πηγα σημερα απο Οαεδ γιατι ειχα φυσικη παρουσια μου ειπαν οτι πια γινεται και ηλεκτρονικα.
Πού ακριβώς είναι η ηλεκτρονική παρουσία στην ιστοσελίδα;
Καλησπέρα σε όλες/όλους.Σε 23 μέρες λήγουν οι συμβάσεις μας και, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα κάνω αίτηση για επίδομα ανεργίας (όχι γενικά -είχα ξαναπάρει επίδομα πριν από περίπου 18 χρόνια- αλλά μετά από σύμβαση αναπληρωτή) θα ήθελα εσείς οι έμπειροι να μου πείτε κάποια πράγματα:1. Την αίτηση για το επίδομα μπορώ να την κάνω στον ΟΑΕΔ του νησιού που υπηρετώ ή πρέπει να γυρίσω Αθήνα και να την κάνω στον ΟΑΕΔ της μόνιμης κατοικίας μου;2. Ποια δικαιολογητικά χρειάζεται να συνυποβάλλω με την αίτηση (ώστε να έχω φροντίσει να τα έχω από το σχολείο, ΔΔΕ ή όπου αλλού)3. Πρέπει να κάνω πριν (ή παράλληλα ή μετά ή χωρίς υποχρέωση) αίτηση για κάρτα ανεργίας; 4. Αν ανήκεις σε ειδικές κοινωνικές ομάδες (ΕΚΟ) την αίτηση την κάνεις σε ΕΚΟ ή σε ΚΠΑ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.