0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο νομό μου δεν έχει πληρωθεί κανείς μέχρι τώρα.Να σου πώ την αλήθεια δεν έχω τηλεφωνήσει.Μήπως λόγω της απεργίας έχουν πάει όλα πίσω.Σε άλλους νομούς είπαν ότι θα πληρώσουν αρχές Σεπτέμβρη
Κάνε μια ερώτηση στον ΟΑΕΔ. Εμένα μου έχασαν τα χαρτιά μου κι ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα. Πήγα και μου το είπαν σαν να μην τρέχει τίποτα και τα ξαναπήγα.
Μόλις μίλησα με τον ΟΑΕΔ κ μου είπαν ότι πάνω στο έγγραφο που πήρα (στις 2/7 που έκανα την αίτηση) έγραφε ότι θα πληρωθώ στις 2/9. Την ρωτάω πού αναγράφεται αυτό και μου λέει: "Δήλωση παρουσίας σε Υπηρεσία από 2/9/2013 έως και 1/10/2013." Μα λέω αυτό είναι το διάστημα που πρέπει να παρουσιαστώ στον οαεδ, όχι το διάστημα της πληρωμής. Μετά μου έλεγε τη μία φορά ότι η απόφαση θα βγει 2-3 μέρες πριν τις 2/9, και την άλλη φορά ότι πρέπει πρώτα να παρουσιαστώ στις 2/9 και μετά να βγει η απόφαση.Στο τέλος καταλήξαμε ότι η απόφαση θα βγει 2-3 μέρες πριν τις 2/9 και όταν πάω στις 2/9 θα την πάρω και θα ενημερωθώ ότι θα πληρωθώ στις 6/9!!!Δηλαδή πλάκα μας κάνουν; Γιατί όταν καταθέσαμε τα χαρτιά μας είπαν σε 40-50 μέρες θα πληρωθούμε και γιατί σε άλλους οαεδ πλήρωσαν ήδη; Εμείς δεν έχουμε έξοδα βρε παιδιά;
Κάντε έγγραφο ερώτημα να αναλάβουν την ευθύνη των όσων επικαλούνται - απαντούν...
Παράθεση από: dimg στις Αυγούστου 23, 2013, 11:17:53 amΜόλις μίλησα με τον ΟΑΕΔ κ μου είπαν ότι πάνω στο έγγραφο που πήρα (στις 2/7 που έκανα την αίτηση) έγραφε ότι θα πληρωθώ στις 2/9. Την ρωτάω πού αναγράφεται αυτό και μου λέει: "Δήλωση παρουσίας σε Υπηρεσία από 2/9/2013 έως και 1/10/2013." Μα λέω αυτό είναι το διάστημα που πρέπει να παρουσιαστώ στον οαεδ, όχι το διάστημα της πληρωμής. Μετά μου έλεγε τη μία φορά ότι η απόφαση θα βγει 2-3 μέρες πριν τις 2/9, και την άλλη φορά ότι πρέπει πρώτα να παρουσιαστώ στις 2/9 και μετά να βγει η απόφαση.Στο τέλος καταλήξαμε ότι η απόφαση θα βγει 2-3 μέρες πριν τις 2/9 και όταν πάω στις 2/9 θα την πάρω και θα ενημερωθώ ότι θα πληρωθώ στις 6/9!!!Δηλαδή πλάκα μας κάνουν; Γιατί όταν καταθέσαμε τα χαρτιά μας είπαν σε 40-50 μέρες θα πληρωθούμε και γιατί σε άλλους οαεδ πλήρωσαν ήδη; Εμείς δεν έχουμε έξοδα βρε παιδιά;Συνάδελφε αυτό που αναφέρεις φαίνεται πολύ παράλογο! Εξήγησέ τους ότι σε όλα τα άλλα γραφεία ΟΑΕΔ τους έχουν ήδη πληρώσει!