0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Αυγούστου 23, 2013, 12:48:47 pmΠαράθεση από: dimg στις Αυγούστου 23, 2013, 11:17:53 amΜόλις μίλησα με τον ΟΑΕΔ κ μου είπαν ότι πάνω στο έγγραφο που πήρα (στις 2/7 που έκανα την αίτηση) έγραφε ότι θα πληρωθώ στις 2/9. Την ρωτάω πού αναγράφεται αυτό και μου λέει: "Δήλωση παρουσίας σε Υπηρεσία από 2/9/2013 έως και 1/10/2013." Μα λέω αυτό είναι το διάστημα που πρέπει να παρουσιαστώ στον οαεδ, όχι το διάστημα της πληρωμής. Μετά μου έλεγε τη μία φορά ότι η απόφαση θα βγει 2-3 μέρες πριν τις 2/9, και την άλλη φορά ότι πρέπει πρώτα να παρουσιαστώ στις 2/9 και μετά να βγει η απόφαση.Στο τέλος καταλήξαμε ότι η απόφαση θα βγει 2-3 μέρες πριν τις 2/9 και όταν πάω στις 2/9 θα την πάρω και θα ενημερωθώ ότι θα πληρωθώ στις 6/9!!!Δηλαδή πλάκα μας κάνουν; Γιατί όταν καταθέσαμε τα χαρτιά μας είπαν σε 40-50 μέρες θα πληρωθούμε και γιατί σε άλλους οαεδ πλήρωσαν ήδη; Εμείς δεν έχουμε έξοδα βρε παιδιά;Συνάδελφε αυτό που αναφέρεις φαίνεται πολύ παράλογο! Εξήγησέ τους ότι σε όλα τα άλλα γραφεία ΟΑΕΔ τους έχουν ήδη πληρώσει!Φυσικά και το ανέφερα αλλά η υπάλληλος μου είπε ευγενέστατα: "Δεν γνωρίζω τι κάνουν στα υπόλοιπα παραρτήματα της Ελλάδας και δεν με ενδιαφέρει. Εμείς έτσι κάνουμε."
Παράθεση από: dimg στις Αυγούστου 23, 2013, 11:17:53 amΜόλις μίλησα με τον ΟΑΕΔ κ μου είπαν ότι πάνω στο έγγραφο που πήρα (στις 2/7 που έκανα την αίτηση) έγραφε ότι θα πληρωθώ στις 2/9. Την ρωτάω πού αναγράφεται αυτό και μου λέει: "Δήλωση παρουσίας σε Υπηρεσία από 2/9/2013 έως και 1/10/2013." Μα λέω αυτό είναι το διάστημα που πρέπει να παρουσιαστώ στον οαεδ, όχι το διάστημα της πληρωμής. Μετά μου έλεγε τη μία φορά ότι η απόφαση θα βγει 2-3 μέρες πριν τις 2/9, και την άλλη φορά ότι πρέπει πρώτα να παρουσιαστώ στις 2/9 και μετά να βγει η απόφαση.Στο τέλος καταλήξαμε ότι η απόφαση θα βγει 2-3 μέρες πριν τις 2/9 και όταν πάω στις 2/9 θα την πάρω και θα ενημερωθώ ότι θα πληρωθώ στις 6/9!!!Δηλαδή πλάκα μας κάνουν; Γιατί όταν καταθέσαμε τα χαρτιά μας είπαν σε 40-50 μέρες θα πληρωθούμε και γιατί σε άλλους οαεδ πλήρωσαν ήδη; Εμείς δεν έχουμε έξοδα βρε παιδιά;Συνάδελφε αυτό που αναφέρεις φαίνεται πολύ παράλογο! Εξήγησέ τους ότι σε όλα τα άλλα γραφεία ΟΑΕΔ τους έχουν ήδη πληρώσει!
Μόλις μίλησα με τον ΟΑΕΔ κ μου είπαν ότι πάνω στο έγγραφο που πήρα (στις 2/7 που έκανα την αίτηση) έγραφε ότι θα πληρωθώ στις 2/9. Την ρωτάω πού αναγράφεται αυτό και μου λέει: "Δήλωση παρουσίας σε Υπηρεσία από 2/9/2013 έως και 1/10/2013." Μα λέω αυτό είναι το διάστημα που πρέπει να παρουσιαστώ στον οαεδ, όχι το διάστημα της πληρωμής. Μετά μου έλεγε τη μία φορά ότι η απόφαση θα βγει 2-3 μέρες πριν τις 2/9, και την άλλη φορά ότι πρέπει πρώτα να παρουσιαστώ στις 2/9 και μετά να βγει η απόφαση.Στο τέλος καταλήξαμε ότι η απόφαση θα βγει 2-3 μέρες πριν τις 2/9 και όταν πάω στις 2/9 θα την πάρω και θα ενημερωθώ ότι θα πληρωθώ στις 6/9!!!Δηλαδή πλάκα μας κάνουν; Γιατί όταν καταθέσαμε τα χαρτιά μας είπαν σε 40-50 μέρες θα πληρωθούμε και γιατί σε άλλους οαεδ πλήρωσαν ήδη; Εμείς δεν έχουμε έξοδα βρε παιδιά;
Ο ΟΑΕΔ της Θεσ/νικης θα πρεπει να χει μια πολυ καλη εξηγηση να δωσει για την καθυστερηση αυτη και κυριως πειστικη...
Παράθεση από: eri02 στις Αυγούστου 24, 2013, 01:47:30 pmΟ ΟΑΕΔ της Θεσ/νικης θα πρεπει να χει μια πολυ καλη εξηγηση να δωσει για την καθυστερηση αυτη και κυριως πειστικη...Και εγώ στον ΟΑΕΔ της θεσσαλονίκης έκανα τα χαρτιά μου 3/7 και δεν έχω πληρωθεί ακόμα. Πήγα από εκεί και μου είπαν ότι τώρα κοιτάνε τα δικά μας είχαν πολλές αιτήσεις για επίδομα και τα λεφτά θα μπουν αναδρομικά τον Σεπτέμβριο.
Σχετικά με το όριο των μηνών της τελευταίας τετραετίας έχουμε θέμα στο pde για την ενημέρωση όλων:http://www.pde.gr/index.php?topic=23265.0tonik ένας τρόπος για να αυξήσεις κατά 2 τους μήνες επιδότησης είναι να κάνεις την αίτηση στο τέλος των 60 ημερών που σου δίνεται ως περιθώριο από την απόλυση. Έτσι αντί για 2 μήνες θα έπαιρνες 4 μήνες ταμείου ανεργίας από 1 Σεπτεμβρίου μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Όμως, αυτό το κάνεις αν ξέρεις ότι δεν πρόκειται να προσληφθείς από τη νέα σχολική χρονιά ή ότι θα σε πάρουν σε φάση κοντά στα Χριστούγεννα!