0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φέτος μου συνέβη το εξής περίεργο με το επίδομα ανεργίας. Κάθε χρόνο μου δίνουν ημερομηνία παρουσίας γύρω στις 4-5 Αυγούστου. Συνήθως παρουσιάζομαι τέλος Αυγούστου, όταν και επιστρέφω από τις διακοπές μου, ενώ μέχρι τότε μου έχουν βάλει τουλάχιστον τον πρώτο μήνα της επιδότησης. Φέτος δεν είχε μπει κάποιο ποσό και είχα αρχίσει να αμφιβάλλω για το αν θα πάρω επίδομα καθώς ήμουν οριακά με τα ένσημα. Όταν παρουσιάστηκα σήμερα, μου είπαν ότι έχει εγκριθεί το επίδομα, αλλά έχει εκπνεύσει η προθεσμία παρουσίασής μου στον ΟΑΕΔ! Ο λόγος ήταν ότι εξαιτίας του νέου ορίου που έχει μπει για τα 4 χρόνια δικαιούμαι λιγότερες μέρες επιδότησης απ' ότι συνήθως. Οπότε και η προθεσμία παρουσίας στον ΟΑΕΔ είναι μικρότερη (μέχρι την ημερομηνία που ολοκληρώνεται η επιδότηση). Σε αυτή την περίπτωση ο προϊστάμενος μπορεί να ξεκλειδώσει το σύστημα για να πληρωθεί το επίδομα. Αυτό για όσους προβληματίζονται που δε βλέπουν να μπαίνουν χρήματα στο λογαριασμό τους.
απολύθηκα 30 Ιουνίου. πήρα επίδομα την πρώτη Παρασκευή μετά της 7.8. Τώρα, για Σεπτέμβρη δεν έχω πληρωθεί ακόμη. Έχετε πληρωθεί οι υπολοιποι;
Μα δεν μπαίνει σε όλους στην αρχή του μήνα. Ανάλογα με την ημερομηνία που ξεκίνησες να επιδοτείσαι, πληρώνεσαι κιόλας. Συνεπώς τα χρήματα θα μπούνε στον λογαριασμό σου την πρώτη Παρασκευή μετά την μηνιαία επέτειο της ημέρας που άρχισες να πληρώνεσαι!
ΣυναδελφοιΟταν ο ΟΑΕΔ λεει οτι οι αιτησεις που υποβαλλονται εντος 7ημερου επιδοτουνται απο την 7η μερα και μετα εννοει 7 εργασιμων ημερων ή 7 ημερες ημερολογιακες; Το ρωταω γιατι στη
η επιδότηση καθυστερεί...απλώς η απόλυση είναι αναρτημένη στο σύστημά τους και με εκαθαριστικό και ταυτότητα βγάζεις κάρτα ανεργείας...τα άλλα χαρτιά χρειάζονται για την έγκριση-έναρξη επιδότησης