0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε νομίζω να δεχτούν την αίτηση χωρίς απόλυση/λήξη σύμβασης. Προσπάθησε να την πάρεις με κάποιο άλλο τρόπο.
Σε ευχαριστω. Σκεφτηκα μηπως το βλεπουν στο συστημα τους οτι εληξε η συμβαση μου.
Δεν ξέρω πότε κ εάν προσληφθω με τα νέα δεδομένα στην εκπαίδευση. Γι`αυτό κ το άγχος μου εάν πρόκειται να χασω είτε χρήματα από το μηνιαίο ποσό του Ταμείου είτε αν έχει η καθυστέρηση επιπτωση στη διάρκεια της επιδοτησης. Οπότε τι προτείνετε να κανω;Σκεφτομουν να μιλησω ξανά με τον εργοδότη της θερινης εργασίας αν πρόκειται να δουλεψω, γιατί φοβομουν μην έχω πρόβλημα με το Ταμείο.
Φυσικά και μπορείς!πας στον οαεδ του λες το αφμ σου βλέπει στο σύστημα ότι έχεις απολυθεί σου τυπώνει τη βεβαίωση εργοδότη και τέλος!κράτα το εκκαθαριστικό, ταυτότητα, βιβλιάριο τραπέζης, βιβλιάριο ασθενείας αν έχεις τέκνο ασφαλισμένο και τέλος!αν εκκρεμούν ένσημα τα στέλνεις μέσω φαξ!
Πρέπει να συνεννοηθείς άμεσα με τον εργοδότη σου για να ξέρεις αν θα δουλέψεις και πότε και μετά θα πάρεις απόφαση. Άμεσα, διότι αν καταλήξεις τελικά στο ταμείο, από μεθαύριο θα αρχίσεις να χάνεις ημέρες επιδότησης.
Στον ΟΑΕΔ
Μιλησα με τον εργοδότη μου ,αλλά δε μου έδωσε σαφή απάντηση για το πότε θα ξεκινησω. Του είπα πως θα πάω αύριο στον οαεδ κ θα τον ενημερωσω για ο,τι μου πουνε. Στην τελική, αν γινεται, θα κάνω εγγραφή για ανεργία κ επιδομα κ αν κ όταν με κάνει έναρξη, θα γίνει διακοπή.
Εννοείται ότι θα πας στον ΟΑΕΔ και θα προσπαθήσεις να κάνεις αίτηση για επιδότηση. Δε μπορείς να τον περιμένεις χάνοντας εσύ το επίδομα,