0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γειά σας, θελω να σας ρωτήσω κάτι. Ειναι λογικό οι μαθητες να εκφράζουν πολλές φορές τα παράπονα τους στους καθηγητες τους. Από ποιο σημείο και μετά θεωρείτε ότι ο μαθητής φέρεται με ασέβεια/αντιμιλαει/αυθαδιαζει? Ξερω οτι ο μαθητης επιτρεπεται να μιλαει στον καθηγητη αλλα υπαρχουν και όρια. Ποιά είναι αυτα τα όρια δηλαδη? Δεν εννοω βεβαια ακραιες περιπτωσεις πχ να βρισει τον καθηγητη ή κατι παρομοιο, αλλα σε απλες συζητησεις με τον καθηγητή, πότε θεωρείτε ότι ο μαθητης ''αυθαδιασε''? Επισης δεν εχω καταλαβει τι εννοειτε οταν λετε ''αντιμιλάει''. Αντιμιλάει κάποιος όταν διαφωνεί με τον καθηγητή απλά, όταν τον διακόπτει, ή όταν τον ειρωνευεται, τον χλευάζει κλπ? Επισης, πιστεύετε ότι ενας μαθητης μπορεί να αυθαδιάσει/αντιμιλησει και άθελά του στον καθηγητη, κατα την διαρκεια μιας συζητησης ας πουμε, η το κάνει επιτηδες? Σαφως και όλοι οι καθηγητες ειναι διαφορετικοι, αλλα θελω να πιστευω ότι υπαρχουν καποιες αρχες/γνωμες που ειναι ιδιες. Ευχαριστώ *Και για να προλαβω αυτους που θα μου πουν να το συζητησω με τους καθηγητες μου, αν μπορουσα δεν θα εγραφα σε ενα φορουμ αλλα θα το ειχα κανει ηδη!
Δούλεμα που σας ρίχνει....
Παράθεση από: AlexandeR στις Φεβρουαρίου 13, 2013, 05:52:24 pmΔούλεμα που σας ρίχνει.... Μπορεί να είναι απλά ένα παιδί που ψάχνει απαντήσεις μέσα από ένα forum γιατί δεν τις βρίσκει αλλού. Εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω συνάδελφε...
Παράθεση από: AlexandeR στις Φεβρουαρίου 13, 2013, 05:52:24 pmΔούλεμα που σας ρίχνει.... Εμένα με παραξενεύει και το γεγονός πως αλλάζει συχνά όνομα
Παράθεση από: lzdg στις Φεβρουαρίου 13, 2013, 06:20:55 pmΠαράθεση από: AlexandeR στις Φεβρουαρίου 13, 2013, 05:52:24 pmΔούλεμα που σας ρίχνει.... Μπορεί να είναι απλά ένα παιδί που ψάχνει απαντήσεις μέσα από ένα forum γιατί δεν τις βρίσκει αλλού. Εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω συνάδελφε...Σωστή η παρατήρηση σου, αλλά προσωπικά απορώ πως ένα "παιδί" δεν γνωριζει τι θα πει "αντιμιλώ, αυθαδιάζω"(?) Γιατί μονο ένα παιδί κατω από 8 χρονών δεν το καταλαβαινει αρκετα. Απ την αλλη, ενα παιδι 8 ετων γραφει συνέχεια σε ενα φορουμ με τετοια άνεση? (εννοω σε συχνότητα, ποσότητα, δομή λογου,συνταξη κλπ κλπ) Εστω, ας είναι, (αν και δεν συμφωνώ), πάντως είναι ενα "ωραίο" θέμα για τους εκπαιδευτικούς