0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα κορίτσια θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι άσχετο, στις περιοχές που δηλώνουμε στην αίτηση, τα μειονοτικά σχολεια Θράκης μπορούμε εμείς οι Νηπιαγωγοί να τα δηλώσουμε? αν κάποιος ,κάποια γνωρίζει ας απαντήσει! ευχαριστώ!!!!!
Παράθεση από: ELEN LIA στις Αυγούστου 16, 2013, 12:42:34 pmκαλημέρα κορίτσια θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι άσχετο, στις περιοχές που δηλώνουμε στην αίτηση, τα μειονοτικά σχολεια Θράκης μπορούμε εμείς οι Νηπιαγωγοί να τα δηλώσουμε? αν κάποιος ,κάποια γνωρίζει ας απαντήσει! ευχαριστώ!!!!!Οχι καλή μου, δεν υπάρχουν μειονοτικά νηπιαγωγεία, μόνο μειονοτικά δημοτικά κι αυτα στην Ξάνθη και Ροδόπη. Υπάρχουν βέβαια νηπιαγωγεία σε αυτούς τους νομούς που οι μαθητές ανήκουν όλοι στη μειονότητα της Θράκης καθώς βρίσκονται σε αμιγώς μουσουλμανικά χωριά αλλα δεν είναι χαρακτηρισμένα ως "μειονοτικά νηπιαγωγεία". Ελπίζω να βοήθησα, καλή επιτυχία!!!
Έχω πιστοποίηση Braille και σήμερα που έκανα την αίτηση πήγα και το πτυχίο να το καταθέσω και μου είπαν ότι δεν μετράει πουθενά. Ισχύει;;;
Όταν γίνουν οι αιτήσεις για την Ειδική Αγωγή θα μπορούσα να το καταθέσω σαν επιπλέον προσόν;
Εφόσον οι συνταξιοδοτήσεις των νηπιαγωγών φέτος ανέρχονται σε 408, ακόμη κι αν δε λειτουργήσουν κάποια ολοήμερα, ο αριθμός των αναπληρωτών δε θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσος με τον περσινό; Δεδομένου ότι δεν έχει βγει και κάποια ανακοίνωση για διορισμό των τελευταίων διορισθέντων του ΑΣΕΠ. Κι αν κάθε χρονιά, βγαίνουν στη σύνταξη αρκετές νηπιαγωγοί και δε διορίζονται άλλες, τι θα γίνει; Θα κλείσουν τα νηπιαγωγεία;
χαχαχαχα!!! Να γελάσουμε και λίγο βρε αδερφέ!!!!!