0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μειον 30.000 εκπαιδευτικοι την τελευταια τετραετια....ποσο ακομα να κοψει ρε παιδια?? και ειδικα στην πρωτοβαθμια όπου 1 εκπαιδευτικος = 1 ταξη!
σε καμία περίπτωση δεν θα αυξηθούν οι θέσεις παιδιά,μη λέμε παλαβομάρεςείναι δυνατόν να γίνεται σφαγή στη δευτεροβάθμια και σε εμάς να ανοίξουν θέσεις?ό,τι αλλάξει δεν θα είναι για καλό,δυστυχώς
Όχι, δυστυχώς! Είχε δημοσιεύσει ο Μπράτης μία πληροφορία από το υπουργείο το Δεκέμβριο του 2012 ότι θα ξεκινούσε να εφαρμόζεται (κανείς δεν ήξερε πότε) αυτό το διευρυμένο πρόγραμμα για τα νηπιαγωγεία. Αλλά από 'κει και πέρα κανένα νεότερο.
και να πεσει μετεωριτης αυριο στη γη....ειναι επισης ενα σεναριο.....κακιστο!ελατε ρε παιδια να σοβαρευτουμε....... εδω μιλαμε για αυξηση ωραριου 10 ωρες καθαρές, και κανοντας αναγωγή σε διδακτικά 45λεπτα, για πάνω από 13 ωρες! ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!Καλά οσον αφορα τις 70+ υπεραριθμες στη
Παράθεση από: Demetroula στις Αυγούστου 21, 2013, 03:41:02 amΌχι, δυστυχώς! Είχε δημοσιεύσει ο Μπράτης μία πληροφορία από το υπουργείο το Δεκέμβριο του 2012 ότι θα ξεκινούσε να εφαρμόζεται (κανείς δεν ήξερε πότε) αυτό το διευρυμένο πρόγραμμα για τα νηπιαγωγεία. Αλλά από 'κει και πέρα κανένα νεότερο.K όμως θυμάμαι οτι σε ένα σεμινάριο που μας είχε κάνει σύμβουλος φέτος μου είχαν δείξει μια συνάδελφο που δούλευε σε διευρυμένου ωραρίου μέχρι της 2. Μάλιστα η προϊσταμένη μου (που ασχολείται με τα συνδικαλιστικα) μου σχολίασε οτι "έρχεται το τέλος μας" καθώς κάποια στιγμή θα καταργηθεί το ολοήμερο και θα δουλεύουμε όλες 8-2. Το ωράριο αυτό θα το καλύπτει ένα άτομο που σημαίνει οτι απο τις μόνιμες που υπάρχουν καλύπτονται όλα τα κενά στη χώρα και περισσεύουν και μόνιμοι που θα απολυθούν. Ήδη φέτος έβγαλε πχ η
Εάν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ τα χαρτιά σου ως αναπληρώτρια και είναι η πρώτη σου φορά, εάν τα κάνεις θα μπεις στον πίνακα μηδενικής προυπηρεσίας και δεν έχεις πιθανότητες να σε καλέσουν Διαφορετικά θα πρέπει να μας πει που περίπου είσαι στον πίνακα των αναπληρωτών για να δούμε αν έχεις πιθανότητες να σε καλέσουν