0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kinegiros στις Μαρτίου 14, 2013, 02:56:23 pmρε παιδιά να είμαστε λογικοί, θα φύγει δηλαδή κάποιος να πάει για 10-15 ώρες μακριά από το σπίτι του όταν μένει τόσο μικρό διάστημα για να κλείσουν τα σχολεία ;σε γενικές γραμμές συμφωνώ απόλυτα με αυτό που πάει να γίνει και πρέπει να γίνει και για τους αναπληρωτές. Μια περιοχή στην περιοχή που μένεις, εντοπιότητα, τα παιδιά να έχουν σταθερούς εκπαιδευτικούς, οι ντόπιοι να δουλεύουν, οι μακρινοί να μην ξοδεύουν μια περιουσία. Όχι αυτό το μπάχαλο κάθε χρόνο και η γκρίνια, είναι ακριβά εκεί, οι ντόπιοι δεν μου αρέσουν, το κλίμα είναι κακό, μου λείπει η οικογένεια μου, μίρλα μίρλα και ξανά μίρλα. Σπιτάκι του ο καθένας και αν έχει δουλειά δουλεύει αν δεν έχει ψάχνει κάτι άλλο. Μια χαρα προταση...εγω λεω να την εφαρμοσουμε και για τους μονιμους διορισμους (οσοι ελαχιστοι γινουν...) Γιατι να διοριστει καποιος για 2 χρονια 700 χλμ μακρια απο το σπιτι του και να γκρινιαζει κλπ κλπ και μετα τα 2 χρονια απο 700 χλμ για αλλα 2 χρονια να βρισκεται στα 400 χλμ και παλι γκρινια κλπ κλπ Ε ας διοριστει ο καθενας με κριτηριο την εντοπιοτητα ....να τελειωνουμε. Ελεος οτι να ναι γραφουμε ...Υ.Γ sikat συμφωνω απολυτα μαζι σου το εχω γραψει και παραπανω ΔΙΔΕ ειναι το ορθο κι οχι ΣΚΕΔ!!
ρε παιδιά να είμαστε λογικοί, θα φύγει δηλαδή κάποιος να πάει για 10-15 ώρες μακριά από το σπίτι του όταν μένει τόσο μικρό διάστημα για να κλείσουν τα σχολεία ;σε γενικές γραμμές συμφωνώ απόλυτα με αυτό που πάει να γίνει και πρέπει να γίνει και για τους αναπληρωτές. Μια περιοχή στην περιοχή που μένεις, εντοπιότητα, τα παιδιά να έχουν σταθερούς εκπαιδευτικούς, οι ντόπιοι να δουλεύουν, οι μακρινοί να μην ξοδεύουν μια περιουσία. Όχι αυτό το μπάχαλο κάθε χρόνο και η γκρίνια, είναι ακριβά εκεί, οι ντόπιοι δεν μου αρέσουν, το κλίμα είναι κακό, μου λείπει η οικογένεια μου, μίρλα μίρλα και ξανά μίρλα. Σπιτάκι του ο καθένας και αν έχει δουλειά δουλεύει αν δεν έχει ψάχνει κάτι άλλο.
Δεν ειναι παιχνιδακι ο κοπος που εχει κανει ο καθενας ειδικα στις μερες μας ......βεβαια αν ειναι καποιος μονιμος μπορει εκ του ασφαλους να ισχυριζεται οτι θελει
και εκ του ασφαλους ακομα "πιο αντικειμενικα" να προσθεσω...αντι ομως να συνεχισουμε το διαλογο απλα απλα παραθετω μια αλλη γνωμη πιο εγκυρη Αναξιοκρατική η εντοπιότητα σύμφωνα με τον Συνήγορο του ΠολίτηΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/11/2009 Το κριτήριο της εντοπιότητας στις προσλήψεις στο Δημόσιο παραβιάζει την αρχή της αξιοκρατίας και τον κανόνα των κοινωνικών κριτηρίων, υποστηρίζει σε έκθεσή του ο Συνήγορος του Πολίτη και ζητεί την κατάργησή του. Οπως επισημαίνει η Αρχή σε ειδική έκθεσή της η εντοπιότητα τείνει να «αναχθεί» σε κυριότερο «προσόν» μετά το πτυχίο.* και να υπενθυμισω οτι για αυτο το λογο καταργηθηκε
Μαλιστα εχει γεμισει ο τοπος απο αλκοολικους αναπληρωτες .Τελικα την αιτηση πρεπει να την κανουν στους Α.Α οι αναπληρωτες και οχι στις ΔΙΔΕ Νομιζω οτι ξεφυγαμε δεν μπορω να σχολιασω αλλο τετοιες αποψεις.
Δεν εκανα γαργαρα τιποτα διοτι δεν μιλησα για τους ηδη μονιμους μιλησα για οσους προσληφθουν( αν γινουν προσληψεις ποτε ...) Εξηγησε σε αυτον που ειναι πρωτος στον πινακα οτι θα χασει τη θεση του λογω μη εντοπιοτητας επειδη το δημοσιο προληπτικα τον προστατευει και φροντιζει να μην το ριξει στο ποτο κι οχι μονο.
Aυτα τα επιχειρηματα περι αλκοολισμου αποτοξινωσης και δεν ξερω εγω τι αλλο δεν θα τα σκεφτοταν ουτε κι οτελευταιος συμβουλος του υπουργου προκειμενου να δικαολογησει τετοιες αποψεις..Το λεω τελευταια φορα, το θεμα εδω ειναι τα ΣΚΕΔ !! Μπορεις να ανοιξεις ενα αλλο θεμα και ας παραθεσουν ολοι τις αποψεις τους