0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nero στις Μαρτίου 15, 2013, 08:17:16 pmAυτα τα επιχειρηματα περι αλκοολισμου αποτοξινωσης και δεν ξερω εγω τι αλλο δεν θα τα σκεφτοταν ουτε κι οτελευταιος συμβουλος του υπουργου προκειμενου να δικαολογησει τετοιες αποψεις..Το λεω τελευταια φορα, το θεμα εδω ειναι τα ΣΚΕΔ !! Μπορεις να ανοιξεις ενα αλλο θεμα και ας παραθεσουν ολοι τις αποψεις τουςσιγά που το λες και για τελευταία φορά, ποιος είσαι ο Πάπας του φόρουμ; ένας παρωχημένος πρώην αυτοκράτορας της διεφθαρμένης ρωμαϊκής αυτοκρατορίας είσαι, για μην θυμηθώ τις οινοποσίες της εποχής σου....Σοβαρά τώρα, η εμπειρία σου στην εκπαίδευση είναι προφανώς πολύ μικρή γιαυτό και δεν τα ξέρεις περί αλκοολισμού, δεν διαφέρεις από τους συμβούλους του υπουργού και αυτοί δεν ξέρουν την τύφλα τους. Και η γαργάρα συνεχίζετε...Ορθά λοιπόν περιορίζουν την εφαρμογή τοπικά για τα ΣΚΕΔ, αρχίζουν και κάποιοι σκέφτονται λογικότερα...
Aυτα τα επιχειρηματα περι αλκοολισμου αποτοξινωσης και δεν ξερω εγω τι αλλο δεν θα τα σκεφτοταν ουτε κι οτελευταιος συμβουλος του υπουργου προκειμενου να δικαολογησει τετοιες αποψεις..Το λεω τελευταια φορα, το θεμα εδω ειναι τα ΣΚΕΔ !! Μπορεις να ανοιξεις ενα αλλο θεμα και ας παραθεσουν ολοι τις αποψεις τους
Η εντοπιότητα συνδέεται με μόνιμη κατοικία. Για πολλούς δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.
Στο μόνιμο η εντοπιότητα δεν μετράει για το διορισμό του, αλλά για την τοποθέτηση. Είναι διαφορετικό θέμα αυτό. Εγώ μπορεί να είμαι από την Κρήτη και να θέλω να δουλέψω στον Έβρο για τους δικούς μου λόγους. Αν υπερτερώ σε προϋπηρεσία, επιδόσεις στον ΑΣΕΠ και σε μεταπτυχιακά κλπ από κάποιον άλλο, γιατί η εντοπιότητα να λειτουργεί εις βάρος μου; Αν οι μισθοί των είχαν παραμείνει στα επίπεδα των 1300-1400 ευρώ για τους αναπληρωτές, όπως ήταν πριν 2 χρόνια, ούτε που θα την σκεφτόμασταν την εντοπιότητα. Προσωπικά υπηρετώ για 9η σχολική χρονιά μακριά από τον τόπο μου και ούτε πίνω, ούτε στενοχωριέμαι και χαίρομαι που είχα τη δυνατότητα να διοριστώ στην πρώτη μου επιλογή, επειδή είχα προυπηρεσία και καλή επίδοση στον ΑΣΕΠ σε σχέση με δεκάδες ντόπιους.
Nα δωσω μια πληροφορια (με καθε επιφυλαξη..) που μου μεταφερθηκε , η εγκυκλιος για τις προσληψεις στα ΣΚΕΔ ειναι ετοιμη για αγνωστους λογους δεν βγηκε σημερα θα βγει Τριτη η Τεταρτη.Εκτος συγκλονιστικου απροοπτου η δηλωση αφορα ενα μονο ΣΚΕΔ(δυστυχως..) και δικαιωμα για αιτηση εχουν μονο οσοι ειναι στον πινακα αναπληρωτων 2012/13.Αυτα τα λιγα ...
Κι εσύ σε προσωπικές εμπειρίες βασίζεσαι. Όταν διορίστηκα, διοριστήκαμε περίπου 50 συνάδελφοι στον ίδιο νομό. Η συντριπτική πλειοψηφία καταγόμασταν από αλλού. Κάποιοι θέλανε να φύγουν με νύχια και με δόντια, ένα μεγάλο ποσοστό όμως δεν ήθελε. 9 χρόνια μετά περίπου 30 από εμάς παραμένουμε στο νομό διορισμού μας, έχοντας παντρευτεί και χτίσει τη ζωή μας εδώ. Άλλος φεύγει στο εξωτερικό για να δουλέψει. Ο καθένας ξέρει τις ανάγκες και τα θέλω του. Άσε τον καθένα από μόνο του να αποφασίσει αν θέλει να τραβιέται στις εσχατιές τις Ελλάδος για να εργαστεί κάτω ακόμα και από άσχημες συνθήκες. Τι θα πει εντοπιότητα; η εκπαίδευση είναι ενιαία. Δεν πληρωνόμαστε από κάθε γειτονιά, αλλά από ένα ενιαίο κράτος, το οποίο οφείλει να μας αντιεμτωπίζει όλους το ίδιο. Μην του στερείς το δικαίωμα. Από εκεί και μετά ο καθένας έχει και την προσωπική του ευθύνη. Ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκα που ζω 9 χρόνια μακριά από φίλους και συγγενείς. Το επέλεξα. Ειδικά την περίοδο που διορίστηκα, υπήρχαν και άλλες επαγγελματικές επιλογές. Δαμαρτύρομαι, γιατί ο μισθός μου δεν επαρκεί να καλύψω τις ανάγκες μου. Δεν μπόρεσα να πάω από τον ευθύ δρόμο στο σπίτι μου και δεν με ενδιαφέρει, γιατί μόνος μου συμπλήρωσα την αίτηση διορισμού. Με ενδιαφέρει όμως οτι αν έμενα στην πόλη κατοικίας μου και δεν ήμουν παντρεμένος θα επέλεγα να μείνω με τους γονείς μου γιατί ο μισθός δεν επαρκεί. Δε φταίει όμως ο τόπος κατοικίας, αλλά οι εργασιακές συνθήκες.