0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα υπάρξει απόλυτη διαφάνεια καθώς οι περισσότερες ΔΔΕ -όπως μου είπανε στη ΔΔΕ που κατέθεσα - θα τα αναρτήσουν στο διαδίκτυο ή αν δεν γίνει αυτό, είναι υποχρεωμένες να τα αναρτήσουν σε εμφανές σημείο στα γραφεια της κάθε ΔΔΕ
Εννοειται πως θα υπάρχει για μερικούς full εσωτερική πληροφορήση από υπαλλήλους. Στην Ελλάδα της διαφθοράς ζουμε. Αν εννοείς ως προς αυτό, ναι δεν υπάρχει διαφάνεια. Αλλά ως προς την τελικη διαδικασία επιλογής,εφόσον αναρτηθούν ονόματα, θα υπάρχει διαφάνεια.
Χωρίς να έχω διάθεση για διαξιφισμούς, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο υπάρχει όλο αυτό το ενδιαφέρον (40 σελίδες μέχρι τώρα !) για το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Απ' ότι καταλαβαίνω πρόκειται για το πολύ 10-15 ώρες μάθημα (αφού η σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της) οι οποίες μάλλον θα διασπαστούν σε παραπάνω από 1 άτομα. Δηλαδή στο τέλος τι θα έχετε αποκομίσει, 100 ευρώ; Ή μήπως ελπίζετε σε κάτι άλλο; Αξίζει να χαλάσετε την ανεργία σας (εφόσον είστε άνεργοι) για 100 ευρώ; Ας μου εξηγήσει κάποιος αν έχει την ευγενή καλοσύνη.
Λυσεις αναγκης ειναι τετοιου ειδους προγραμματα. για να πουν οτι μειωσαν την ανεργια και εμεις να πουμε οτι δουλεψαμε..αυτοι κοροιδευουν εμας κι εμεις τους εαυτους μας..