0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρουν τι τους γίνεται όταν τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν αλλά τώρα με πήραν αυτοί και μου ζητιάνε αμκα ΑΦΜ, ταυτότητα και ΙΚΑ Για το ΙΚΑ ξέρει κανείς τι χρειάζεται δεν έχω?
το ξαναειπα! στο σχολειο που πηραν εμενα με 18 ωρες πηραν 4 φιλολογους! 5-5-4-4!! τυχερουλα ειναι γεγονος, οχι εικασια!
Δεν μ είπαν ώρες...ακριβώς...θα μ πει αύριο ο Διευθυντής... από ότι ξέρω...μεσημέρι...αύριο το πρωί θα μ πουν σίγουρα...!!!
Γνωρίζει κανείς αν κάλεσαν στο νομό Ροδόπης;;;;Γιατί ούτε η εγκύκλιος έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα τους, ούτε και κάποιος πίνακας φυσικά. Τουλάχιστον να δούμε σε ποιά θέση είμαστε.
Παράθεση από: taekmaria στις Απριλίου 09, 2013, 01:33:28 pm Δεν μ είπαν ώρες...ακριβώς...θα μ πει αύριο ο Διευθυντής... από ότι ξέρω...μεσημέρι...αύριο το πρωί θα μ πουν σίγουρα...!!! αρχικά πήρα τηλέφωνο στην ΔΔΕ δυτικής θεσνικης μου είπαν ακόμη δεν γνωρίζουν θα τα υπογράψει ο διευθυντής κατά το μεσημέρι 2.00 πήγα στη ΔΔΕ μου είπαν πάλι τα ίδια, βέβαια τους ρώτησα εαν δεν είμαι επιλέξιμη δεν υπάρχει πρόβλημα απλά ενημερώστε με ότι διατέθηκαν πολλές ώρες στους πρώτους δύο..έρχομαι σπίτι και εσυ ισχυρίζεσαι ότι πήγες και υπέγραψες κιόλας..καλά μας δουλεύουν κανονικά;για να ρωτήσω αλήθεια τι ακριβώς υπέγραψες σύμβαση χωρις να αναγράφονται οι ωρες που θα διατεθείς
Συνάδερφοι, προσοχή! Κάποιες περιπτώσεις προσλήψεων αναπληρωτών "μυρίζουν" μέσον από μακριά. Αναφέρομαι στον αριθμό ωρών που δόθηκαν σε ημέτερους!!! Προσοχή αν επηρεάζεται κάποιος αρνητικά.
Παράθεση από: teri στις Απριλίου 09, 2013, 12:20:15 pmτο ξαναειπα! στο σχολειο που πηραν εμενα με 18 ωρες πηραν 4 φιλολογους! 5-5-4-4!! τυχερουλα ειναι γεγονος, οχι εικασια!Οι ώρες σε ένα ΣΚΕΔ δε θα κατανεμηθούν από τη δευτεροβάθμια αλλά από την αρμόδια διεύθυνση που διαχειρίζεται το πρόγραμμα στο Υπουργείο.Ότι και να σας λένε στις δευτεροβάθμιες είναι δικές τους εικασίες και εκτιμήσεις. Η διαδικασία κατανομής θα γίνει από το Υπουργείο για να μην υπάρξουν παρατράγουδα με εσωτερικές πιέσεις στις δευτεροβάθμιες.Ο στόχος του Υπουργείου είναι να καλύψει το 15ωρο σε φιλολόγους ίσως και μαθηματικούς. Άρα αν σε ένα ΣΚΕΔ δείτε 18 ώρες δε θα πάρει 2 φιλολόγους από 9 ώρες αλλά έναν με 15 και έναν με 3.Προσοχή λοιπόν.Link : http://xenesglosses.eu/2013/03/tropos-katanomis-oron-sta-sxolika-ken/#ixzz2Q3MP70tX