0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη δηλαδή για να καταλάβω,εγώ πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο τη Δευτέρα το πρωί και τους ρώτησα αν μπορώ να κάνω αίτηση εφόσον δουλεύω στην κοινωφελή.Η υπάλληλος μουείπε πως δεν ήξερε και πως θα ρωτούσε τον προϊστάμενο.Πραγματικά σε μία ώρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως μπορώ να κάνω αίτηση κανονικά και να παραιτηθώ σε περίππτωση που με καλέσουν και να προσκομίσω το χαρτί της παραίτησης.Εσείς σε αυτό βρίσκετε δόλο από τον υπάλληλο του Υπουργείου;Είχε κάποιο λόγο να μου πει ψέμματα;
χεχεχε! μην είσαι τόσο σίγουρος αν δεν μας βάζουν ΙΚΑ ούτε καν έχουν ζητήσει τον αριθμό μητρώου ασφάλισης μάλλον δεν θα μας εντοπίσει και κανένας... σε πρώτη φάση. Σε δεύτερη υποθέτω κάπου θα υπάρχουν όλοι οι "ωφελούμενοι"από το ΕΚΤ. Το πού και ποιος τους ελέγχει μου διαφεύγει.τώρα προσωπικά έθιξα το θέμα για να δείξω το άδικο-παράλογο της υπόθεσης να έχεις σύμβαση αλλά όχι δουλειά (τα ΚΔΒΜ ειναι μόνο για 25 ώρες οι οποίες πάνε και δεν έχει άλλες, πώς να το κάνουμε) και να σου στερούν και το δικαίωμα να κάνεις τουλάχιστον αίτηση να βρεις κάτι άλλο (το έθιξε και κάποιος/α που δουλεύει σε 5μηνο, ο οποίος, τουλάχιστον, έχει δουλειά βέβαια).Ας το κάνουν όπως με τα φροντιστήρια που δηλώνεις πως θα παραιτηθείς (και μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, δεν παραιτούνται όλοι από τα φροντιστήρια, απλά "διευθετούν" το θέμα). Και στο κάτω-κάτω καλά κάνουν, σου δίνουν 5 ώρες και σου λένε μην κάνεις τίποτα άλλο.τεσπα, ζούμε στον παραλογισμό, μην βγάζουμε και χαιρεκακία μεταξύ μας. Δεν τέθηκε θέμα "πονηρούληδων" που θα παρανομήσουν νομίζω, απλά κάποιες ερωτήσεις κάναμε κι απλά βγάλαμε τα νεύρα μας (γι αυτό άλλωστε είναι τα φόρουμ ). Οπότε θα μπορούσες απλά να πεις "παιδια είναι ξεκάθαρο, δεν μπορείτε να κάνετε αίτηση". Και χαζούς να μας έλεγες δεν θα παρεξηγιόμουν τόσο.τεσπα, φιλικά, καλη επιτυχία!ΥΓ: για τον υπάλληλο που είπε στον άλλο συμφορουμίτη να κάνει αίτηση και μετά μπορεί να παραιτηθεί, ε, μάλλον όποιος έχει μόνιμη θέση δεν νοιάζεται και πολύ να παραπληροφορήσει λίγο. Αυτό απαντάει και στην ερώτησή σου "ποιος σας είπε πως θα κάνετε αίτηση και μετά θα αποφασίσετε αν θα παραιτηθείτε για να εργαστείτε στην ενισχυτική"
Μέσω ΙΚΑ είναι η ασφάλιση για ενισχυτική.. (χεχεχε)
αν μας προσλαβουν στα σκεδ και παραιτηθουμε θα εχουμε κυρωσεις;μου ειπε καποιος Δ/ντης οτι εφοσον μας παιρνει απο τον πινακα αναπληρωτων και οχι των ωρομισθιων μας τσεκαρουν στον πινακα οπως οταν μας προσλαμβανουν αναπλήρωτες.. παγιδα μου μυριζεται...μιλαμε για ωρομισθιους στα σκεδ....
Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο στο οποίο απευθυνόμαστε για τυχόν ερωτήσεις στο υπουργείο; Μπορείτε να το γράψετε; Ευχαριστώ!
17669/Γ7/7-2-2014 (ΑΔΑ: ΒΙΡ29-ΗΒΜ)Με βάση την πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων στην ενισχυτική.Αν στείλετε ταχυδρομικά αίτηση, συμπληρώστε τα, όσοι την κάνετε αυτοπροσώπως, είναι έτοιμη η αίτηση στις διδε.
Αυτό πάλι τι σημαίνει...;;;http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/642487/periorismenes-oi-theseis-ton-filologon-stin-enishutiki-didaskalia-sti-larisa/Οι μόνιμοι αυτοί, άραγε, συμπληρώνουν ωράριο υποχρεωτικά ή "τρώνε" θέσεις από αδιόριστους συναδέλφους...;;;
Οι μόνιμοι αυτοί, τι συμφέρον έχουν να "τρώνε" θέσεις από τους αδιόριστους συναδέλφους;