0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τέτοιο μπάχαλο σ' αυτό το υπουργείο δεν έχω ξαναδεί στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τη δημόσια εκπαίδευση. Ανίκανοι και επικίνδυνοι! Ας το κλείσουν το μαγαζί και να μας αδειάσουν τη γωνιά και ο υπουργός και οι σύμβουλοί του κι όλο το υπουργείο μαζί!Ούτε στις Διδε γνωρίζουν με σιγουριά αλλά μάλλον δεν πρόκειται να γίνει τίποτα αύριο. Από Τρίτη κι αν, έτσι μου είπαν τις προάλλες. Επίσης πολλοί στις διευθύνσεις είναι και οι ίδιοι αηδιασμένοι με την κατάσταση και εκφράζονται αρνητικά αλλά μάλλον δε μπορούν να κάνουν πολλά.Όσο για την Ολμε ασχολείται με τους διαθέσιμους και καλά κάνει αλλά υπάρχουν και χιλιάδες πρώην αναπληρωτές βρε αδερφέ! Αυτό τον εμπαιγμό δε τον βλέπουν; Αλλά σιγά μη τους νοιάζει, το τομάρι τους κοιτάνε να σώσουν μέχρι τις 22 Μαρτίου κι έχει ο θεός! Ας θυσιαστούν και μερικοί αναπληρωτές δε τρέχει τίποτα έτσι κι αλλιώς αναλώσιμοι ήταν!Έτσι όπως έχουν τα πράγματα αν δουλέψουμε και 2 μήνες ευχαριστημένοι να είμαστε! Και το ευχαριστώ ξέρετε στην κάλπη, μη τυχόν και ξεχαστούμε μέχρι τότε και φανούμε αγνώμονες!
εγω λεω να συζητησουμε κατι πρακτικο , για παραδειγμα τι δουλεια θα κανετε απο του χρονου το εχετε σκεφτει??῞...εγω το ψαχνω...
ΝΕΑ.......Μολις με πηραν απο Δ.να παω αυριο τα δικαιολογητικα κι η συμβαση την αλλη βδομαδα.να τα φερω τοτε.οχι απο το υπουργειο ειπαν αυριο..........
Παράθεση από: evangelia 77 στις Φεβρουαρίου 27, 2014, 10:26:07 amΚαλημέρα, συνάδελφοι. Μόλις μίλησα με υπουργείο, τηλ. για ενισχυτική 2103442212 και ο εξυπηρτικότατος υπάλληλος μου είπε ότι ακόμα περιμένουν χαρτιά από ΕΣΠΑ. Πολύ δύσκολο να γίνει κάτι σήμερα. Από διεύθυνση εικάζουν ότι μάλλον πάει για Μάρτιο. Ξέρετε πόσα γλιτώνουν έτσι, από ΙΚΑ και άλλα.Κατά τα άλλα, πρώτα ο μαθητής. Καλό είναι να τηλεφωνούμε και να πιέζουμε. Εγώ αυτό κάνω εδώ και καιρό. Όποιος γνωρίζει κάτι άλλο ή μάθει , ας ενημερώσει. Υπομονή σε όλους μας...Πού καταντήσαμε...Μάρτιος είναι το Σάββατο...Δεν πριοσδιόρισε μέρα.Ο
Καλημέρα, συνάδελφοι. Μόλις μίλησα με υπουργείο, τηλ. για ενισχυτική 2103442212 και ο εξυπηρτικότατος υπάλληλος μου είπε ότι ακόμα περιμένουν χαρτιά από ΕΣΠΑ. Πολύ δύσκολο να γίνει κάτι σήμερα. Από διεύθυνση εικάζουν ότι μάλλον πάει για Μάρτιο. Ξέρετε πόσα γλιτώνουν έτσι, από ΙΚΑ και άλλα.Κατά τα άλλα, πρώτα ο μαθητής. Καλό είναι να τηλεφωνούμε και να πιέζουμε. Εγώ αυτό κάνω εδώ και καιρό. Όποιος γνωρίζει κάτι άλλο ή μάθει , ας ενημερώσει. Υπομονή σε όλους μας...Πού καταντήσαμε...
το την αλλη βδομαδα ηταν αοριστο.οτι μαθω θα σας ενημερωσω γιατι κι εγω μαθαινω απο σας