0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τον Οκτώβρη μέχρι και τον Δεκέμβριο περίμενα κι εγώ με αγωνία έστω την ενισχυτική, αφού πολλοί από εμάς ξέραμε το έργο (θρίλερ για γερά νεύρα) που θα βλέπαμε φέτος... της ανεργίας... μετά από τόσο εμπαιγμό πλέον δε με νοιάζει...αν θα είναι αυτή η εβδομάδα, η επόμενη, η μεθεπόμενη ή του άλλου μήνα. Η αγανάκτηση και η αηδία ξεχείλισε τόσο, που αν δε σκεφτόμουν τα 50 ένσημα για την ανανέωση του βιβλιαρίου ασθενείας για την επόμενη χρονιά (κι αυτό για τα παιδιά μου κυρίως) θα παραχωρούσα τη θέση μου στην ενισχυτική σε κάποιον πιο αισιόδοξο και πρόθυμο από μένα...ή πιο απελπισμένο... Αισθάνομαι να χάνω πια τον αυτοσεβασμό μου μετά από τέτοιο εξευτελισμό στον οποίο μας έχουν υποβάλει.Τουλάχιστον, ας μην αρκεστούμε στους 2-2,5 μήνες κοροϊδίας και ας αγωνιστούμε με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας για να είναι καλύτερη η επόμενη χρονιά...στη φετινή έχει γραφτεί ήδη ο επικήδειος λόγος!
που αν δε σκεφτόμουν τα 50 ένσημα για την ανανέωση του βιβλιαρίου ασθενείας για την επόμενη χρονιά (κι αυτό για τα παιδιά μου κυρίως) θα παραχωρούσα τη θέση μου στην ενισχυτική σε κάποιον πιο απελπισμένο...
Πιο ΠΕ02 πεθαίνεις.
Μόνο στις εκλογές θα μιλήσουμε
Καλημέρα! Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ότι η Ενισχυτική πάει για Μάρτη και αν...
Μόλις μίλησα με υπουργείο. Δεν απάντησε ο ευγενικός κύριος, αλλά μια κυρία που μου μίλησε με απρέπεια, αυθάδεια και μου έκλεισε το τηλ. στα μούτρα. Είμαστε ω κατηγορίας για τους βολεμένους. Για αυτό πάμε κατά...Είμαστε χωρισμένοι, διασπασμένοι και χωρίς ενσυναίσθηση. Αυτή η κυρία ας σκεφτεί ότι εμείς θα δουλέψουμε για 2 μήνες και θα πάρουμε καθυστερημένα το μισό της μισθό για να ζήσουμε εμείς και η οικογένεια μας για τον υπόλοιπο χρόνο. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, θα σταλεί εγκύκλιος από Τρίτη-Τετάρτη στις ΔΔΕ και τότε θα μας πουν πότε υπογράφουμε και ξεκινούν μαθήματα.