0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντελώς μπακαλίστικα. Αφού εργάστηκες τα 2/3 του έτους αν δεν πήρες καμία ημέρα άδεια όλο το χρόνο, δικαιούσαι τα 2/3 του ακθάριστου μισθού σου, αφού η αποζημίωση αδείας δεν έχει ασφαλιστικές εισφορές. Για λόγους τάξης να επισημάνω οτι δεν πρόκειται για αποζημίωση απόλυσης, αλλά για αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας. Στη σύμβαση ορισμένου χρόνου οι εργαζόμενοι δεν δικαιούνται αποζημίωση απόλυσης, πέρα από το γεγονός οτι πλέον με 8 μήνες ίσως να μην συμπληρώνει κάποιος δικαίωμα αποζημίωσης ακόμα και με σύμβαση αορίστου χρόνου. Η αποζημίωση έχει την έννοια οτι ένας εργαζόμενος από τον πρώτο μήνα εργασίας του δικαιούται άδεια. Όταν λήγει η σύμβαση και δεν έχεις κάνει χρήση των ημερών που δικαιούσαι πληρώνεσαι για τις ημέρες της άδειας που δεν έλαβες. Οπότε, όσοι παίρνουν άδεια λαμβάνουν μικρότερη αποζημίωση.φέτος θα μας δώσουν αποζημίωση ή κόπηκε και αυτό;
Νομίζω ότι από φέτος δε θα πάρουμε την αποζημίωση.....
Παράθεση από: adigoni στις Μαρτίου 07, 2013, 08:21:08 pmΝομίζω ότι από φέτος δε θα πάρουμε την αποζημίωση.....Η αποζημίωση είναι για την άδεια του καλοκαιριού ή επειδή δεν έχουμε πάρει άδεια όλο το χρόνο;
Παράθεση από: athinaki στις Μαρτίου 07, 2013, 08:27:00 pmΠαράθεση από: adigoni στις Μαρτίου 07, 2013, 08:21:08 pmΝομίζω ότι από φέτος δε θα πάρουμε την αποζημίωση.....Η αποζημίωση είναι για την άδεια του καλοκαιριού ή επειδή δεν έχουμε πάρει άδεια όλο το χρόνο;Η άδεια είναι δικαίωμα κάθε εργαζόμενου, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, κατοχυρώνεται με κάθε μήνα εργασίας και η χρήση της μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.Για τους αναπληρωτές είναι διαφορετικά επειδή τον Ιούνιο λήγει η σύμβαση εργασίας. Η αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας δεν έχει σχέση με τα λοιπά καταργούμενα επιδόματα.
Δεν νομίζω ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια αν ένας αναπληρωτής είχε πάρει κάποιες μέρες αδεια, αφαιρούσαν ένα ποσό από την αποζημίωσή του. Είστε σίγουροι για αυτό που λέτε; Δηλαδή αν είχε πάρει όλες τις ημέρες κανονικής άδειας που δικαιούται, και οι οποίες είναι λιγότερες από του μόνιμου, δεν λάμβανε καθόλου αποζημίωση; Εγώ δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοια περίπτωση. Μήπως αφορά μόνο την καλοκαιρινή άδεια την οποία εκ των πραγμάτων δεν θα πάρει αφού έχει ήδη λήξει η σύμβασή του τέλη Ιουνίου;