0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου elizabeth! Οι αιτήσεις για αναπληρωτές που μου αναφέρεις γίνονται κάθε χρόνο; Επίσης πες και μπήκα στους πίνακες ,αν γίνω αναπληρωτής από τι εξαρτάται αν θα είμαι πλήρους ωραρίου ή μειωμένου ή ωρομίσθιος; Πάλι από τα μόρια, τυχαία ή εγώ επιλέγω; Επίσης, αν διοριστώ ως αναπληρωτής/ωρομίσθιος για πόσο θα είμαι; Για ένα χρόνο μέχρι να ξαναγίνουν αιτήσεις; Τέλος που μπορώ να μάθω αναλυτικά για όλες αυτές τις λεπτομέρειες για να μην κουράζω εδώ στο forum με ερωτήσεις; Στον ΑΣΕΠ θα μου εξήγησουν αυτά που ρωτάω ή υπάρχει κάποιος άλλος φορέας για να τα μάθω; Μαθηματικός είμαι elizabeth και από αυτά που ακούω όλα αυτά τα χρόνια δεν ελπίζω πολύ αλλά το προσπαθώ. Ευχαριστώ για το κουράγιο!
2) Πίνακες υπάρχουν δόξα τω Θεώ πολλοί, εσένα σε αφορά όμως ο πίνακας μηδενικής προϋπηρεσίας στον οποίο κατατάσσονται οι πτυχιούχοι με βάση την ημερομηνία απόκτησης του πτυχίου και το βαθμό του πτυχίου. Κατά τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου όταν θα γίνονται αιτήσεις για αναπληρωτές μπορείς και εσύ να καταθέσεις αίτηση μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που απαιτούνται και να ενταχθείς σε αυτόν.
δεν το είχα καταλάβει ποτέ έτσι. Μακάρι να είναι έτσι kostasMath .