0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vaggis στις Μαΐου 29, 2013, 09:41:45 pmτωρα στη νετειδατε τι εγραφε??καταργηση οργανικων 1800 γυμναστων και 2500 πληροφορικων.....α ρε κλεισιμο που τησ χρειαζεται της ΕΡΤ....ακομη κι η κρατικη τηλ. κατα των εκπαιδευτικωνΣτις ειδικότητα των γυμναστών το ποσοστό διορισμών απο το ασεπ είναι 7% και στους πληροφορικούς 9%.Δηλαδή χτυπάνε τα πανηγύρια της εκπαιδεύσης,τα οποία ήταν γνωστά σε όλους όσους ασχολούνται με διορισμούς.
τωρα στη νετειδατε τι εγραφε??καταργηση οργανικων 1800 γυμναστων και 2500 πληροφορικων.....α ρε κλεισιμο που τησ χρειαζεται της ΕΡΤ....ακομη κι η κρατικη τηλ. κατα των εκπαιδευτικων
στον Πειραιά που μεγάλωσα δεν υπάρχουν μισόλογα. δεν λες ο έτσι της τάδε ο Γάννης ο γυμναστής. Ή μιλάς ονομαστικά και ευθέως ή παράτησέ το . έτσι ξέρω.
Παράθεση από: thrileontas στις Μαΐου 30, 2013, 10:01:17 pmστον Πειραιά που μεγάλωσα δεν υπάρχουν μισόλογα. δεν λες ο έτσι της τάδε ο Γάννης ο γυμναστής. Ή μιλάς ονομαστικά και ευθέως ή παράτησέ το . έτσι ξέρω.Φίλε,ο Γιάννης ο γυμναστής απο τον
Με συζητήσεις που έχω κάνει τις τελευταίες μέρες με κάποιους αιρετούς, απ΄ ότι φαίνεται οι προσλήψεις αναπληρωτών θα είναι περισσότερες από 2000. Πιθανόν να φθάσουν τις 4-5 χιλιάδες χωρίς να αναφέρονται σε συγκεκριμένες ειδικότητες.