0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vaggis στις Μάιος 29, 2013, 09:41:45 μμτωρα στη νετειδατε τι εγραφε??καταργηση οργανικων 1800 γυμναστων και 2500 πληροφορικων.....α ρε κλεισιμο που τησ χρειαζεται της ΕΡΤ....ακομη κι η κρατικη τηλ. κατα των εκπαιδευτικωνΣτις ειδικότητα των γυμναστών το ποσοστό διορισμών απο το ασεπ είναι 7% και στους πληροφορικούς 9%.Δηλαδή χτυπάνε τα πανηγύρια της εκπαιδεύσης,τα οποία ήταν γνωστά σε όλους όσους ασχολούνται με διορισμούς.Βρε,αυτό το παιδί ο Γιάννης ο γυμναστής απο τον Βόλο,ο "έτσι" της Κουτσίκου που διόρισε 4000 γυμναστές απο το πρόγραμμα Ολυμπιακής Παιδείας εν μια νυχτί,που πήγε;
τωρα στη νετειδατε τι εγραφε??καταργηση οργανικων 1800 γυμναστων και 2500 πληροφορικων.....α ρε κλεισιμο που τησ χρειαζεται της ΕΡΤ....ακομη κι η κρατικη τηλ. κατα των εκπαιδευτικων
στον Πειραιά που μεγάλωσα δεν υπάρχουν μισόλογα. δεν λες ο έτσι της τάδε ο Γάννης ο γυμναστής. Ή μιλάς ονομαστικά και ευθέως ή παράτησέ το . έτσι ξέρω.
Παράθεση από: thrileontas στις Μάιος 30, 2013, 10:01:17 μμστον Πειραιά που μεγάλωσα δεν υπάρχουν μισόλογα. δεν λες ο έτσι της τάδε ο Γάννης ο γυμναστής. Ή μιλάς ονομαστικά και ευθέως ή παράτησέ το . έτσι ξέρω.Φίλε,ο Γιάννης ο γυμναστής απο τον Βόλο είναι θρύλος για τους γυμναστές!Εν έτει 2004 η Κουτσίκου,υπουργός Παιδείας, τα είχε με τον εν λόγω Γιάννη Π.και ο Καλός,υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Πειραιά,τα είχε με τον Χρήστο Τ. γυμναστής απο το Αμύνταιο.Οι παραπάνω τύποι "έπεισαν"-μην με ρωτήσεις πως,θα μου διαγράψουν το μήνυμα-την πολιτική ηγεσία του Παιδείας να βάλει στους πίνακες των αναπληρωτών όσουν γυμναστές είχαν εργαστεί σε εκπαιδευτικά προγράμματα άλλων υπουργείων(η Ολυμπιακή Παιδεία δεν ήταν το μόνο υπήρχαν και άλλα).Έτσι εν μια νυχτί 4000 γυμναστές μπήκαν στους πίνακες των αναπληρωτών και διορίστηκαν.Κλασσικό παράδειγμα είναι ο Αρούλης,της ίδιας συνομοταξίας με τον Καλό,μην με ρωτήσεις ποιάς,θα με πούν ρατσιστή,διόρισε το καλοκαίρι του 2009:σε σύνολο 503 γυμναστών,μόλις 24 ασεπίτες!!!Τώρα,για τον φίλο των πληροφορικό:για υπολόγισε απο το 1998 που ξεκίνησε ο ΑΣΕΠ τους διορισμούς και πες μου τα νούμερα!
Με συζητήσεις που έχω κάνει τις τελευταίες μέρες με κάποιους αιρετούς, απ΄ ότι φαίνεται οι προσλήψεις αναπληρωτών θα είναι περισσότερες από 2000. Πιθανόν να φθάσουν τις 4-5 χιλιάδες χωρίς να αναφέρονται σε συγκεκριμένες ειδικότητες.