0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: crimson στις Μαΐου 31, 2013, 04:25:49 amΜε συζητήσεις που έχω κάνει τις τελευταίες μέρες με κάποιους αιρετούς, απ΄ ότι φαίνεται οι προσλήψεις αναπληρωτών θα είναι περισσότερες από 2000. Πιθανόν να φθάσουν τις 4-5 χιλιάδες χωρίς να αναφέρονται σε συγκεκριμένες ειδικότητες.Δεν το λεω ετσι συναδελφε αλλα πολλοι απο αυτους δεν ξερουν καν τι τους γινεται.
Με συζητήσεις που έχω κάνει τις τελευταίες μέρες με κάποιους αιρετούς, απ΄ ότι φαίνεται οι προσλήψεις αναπληρωτών θα είναι περισσότερες από 2000. Πιθανόν να φθάσουν τις 4-5 χιλιάδες χωρίς να αναφέρονται σε συγκεκριμένες ειδικότητες.
Πριν κανα μηνα δε βγηκε ο υφυπουργος νομιζω και μιλησε για 8.500 αναπληρωτες?
Ο καθένας το βιολί του. Οι γυμναστείς στη β/θμια ναι είναι υπεράριθμοι. Αλλά στην α/θμια υπάρχουν κενά πολλά. Τα ολοήμερα παλαιού τύπου δεν είχαν φέτος γυμναστή. Τώρα για το ποιος προηγήται ο typos 72 λέει ο ΑΣΕΠ εγώ λέω το 24 + ΑΣΕΠ . Όχι μόνο γιατί υπάρχει γνωμοδότηση 308/10 αλλά διότι το πνεύμα το νέου νόμου 3848/10 ευνοεί περισσότερο αυτούς που έχουν και τα 2 και προϋπηρεσία και ΑΣΕΠ .
@iriΜπορείς να ηρεμησεις τωρα... δεν ειμαστε σε δικαστηριο για ανακλησεις και λοιπα ακυρα....Ο Lasid ηταν ανεκαθεν στο forum απο τους πλεον μετριοπαθεις και αντικειμενικους!
Ευχαριστώ για την κατανόηση Landau.Σίγουρα δε χρειάζεται να ανακαλέσω κάτι...απλά εξηγώ:Σαφώς και στο 24μηνο δεν ανήκουν μόνο όσοι έπιασαν τη βάση, αλλά η προϋπόθεση για να μπει κάποιος στο 24μηνο είναι να έχει περάσει τη βάση (ενώ έχει αποτύχει να είναι διοριστέος) και να έχει 24 μήνες προϋπηρεσίας ως 30-6-2010.Οι ασεπίτες όμως έχουν πάρει τον καλύτερο βαθμό από όλους στο διαγωνισμό και κατέλαβαν μια από τις προκηρυγμένες θέσεις του, έχοντας ονομαστικό ΦΕΚ. Αυτή είναι η διαφορά.Τώρα συμφωνούμε απόλυτα Lasid.