0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikolopol στις Μαΐου 31, 2013, 08:30:05 amΠαράθεση από: crimson στις Μαΐου 31, 2013, 04:25:49 amΜε συζητήσεις που έχω κάνει τις τελευταίες μέρες με κάποιους αιρετούς, απ΄ ότι φαίνεται οι προσλήψεις αναπληρωτών θα είναι περισσότερες από 2000. Πιθανόν να φθάσουν τις 4-5 χιλιάδες χωρίς να αναφέρονται σε συγκεκριμένες ειδικότητες.Δεν το λεω ετσι συναδελφε αλλα πολλοι απο αυτους δεν ξερουν καν τι τους γινεται.Πριν κανα μηνα δε βγηκε ο υφυπουργος νομιζω και μιλησε για 8.500 αναπληρωτες?
Παράθεση από: crimson στις Μαΐου 31, 2013, 04:25:49 amΜε συζητήσεις που έχω κάνει τις τελευταίες μέρες με κάποιους αιρετούς, απ΄ ότι φαίνεται οι προσλήψεις αναπληρωτών θα είναι περισσότερες από 2000. Πιθανόν να φθάσουν τις 4-5 χιλιάδες χωρίς να αναφέρονται σε συγκεκριμένες ειδικότητες.Δεν το λεω ετσι συναδελφε αλλα πολλοι απο αυτους δεν ξερουν καν τι τους γινεται.
Με συζητήσεις που έχω κάνει τις τελευταίες μέρες με κάποιους αιρετούς, απ΄ ότι φαίνεται οι προσλήψεις αναπληρωτών θα είναι περισσότερες από 2000. Πιθανόν να φθάσουν τις 4-5 χιλιάδες χωρίς να αναφέρονται σε συγκεκριμένες ειδικότητες.
Εδώ άλλοι συνάδελφοι ισχυρίζονται ότι δε θα είναι 2000 αλλά 2800!