0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα μας το δίνουν γιατί πλέον οι αναπληρωτές θα είναι ελάχιστοι. Είναι βέβαιο ότι μας κάνουν και χάρη, αφού αναφέρονται έστω και στην ύπαρξή μας. Φοβάμαι όμως μην μας ζητήσουν και αναδρομικά τους μισθούς μας, αφού καλύπταμε ανύπαρκτες ανάγκες και δεν είχαμε προσληφθεί και με αξιοκρατικές διαδικασίες οι περισσότεροι. Γι' αυτό μην μιλάς και πολύ γιατί μπορεί να μας βρουν και χειρότερα...σύμφωνα με τις αντιλήψεις που επικρατούν.
καλα οι ανθρωποι ( στους κυβερνωντες μας αναφερομαι) εκτος του οτι ειναι αδιστακτοι κ κυνικοι προκειται κ για ξεπεσμενα κλεφτρονια της φακης ! οι αναπληρωτες απο σεπτεμβριο θα παιρνουν το επιδομα ευθυνης ενω δεν ισχυει αναδρομικα για οσους εργαστηκαν τα δυο προηγουμενα χρονια σε παρομοια θεση (τουλαχιστον δεν αναφερει κατ ,ιΑΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ??? οτι θα μας τα επιστρεψουν?) ημουν σε μονοθεσιο με 22 παιδια δυσπροσιτο κ απο το νομο επρεπε να παρω 100 ευρω επιπλεον! μας ελεγαν οτι ΜΑΛΛΟΝ θα ισχυσει αναδρομικα..... οι αναπληρωτες της κερκυρας ηδη εχουν παει το θεμα νομικα κ το ιδιο θα κανω κ εγω πια .... το μισθο μας ξερουν μια χαρα να τον κρατανε αναδρομικα!!!!!!!!!!! οταν ειναι να μας δωσουν, οτι δουλεψαμε κανουνε τον κινεζο λες κ μας τα χαριζουνε οι κακομοιροι.... λιγη ντροπη δεν εχουν δηλαδη ελεος !!!! καταργουν κατι για να μαζεψουν λεφτα, με τη τζαμπα δουλεια αναπληρωτων κ μετα το επαναφερουν κ τους λεμε κ ευχαριστω απο πανω !!! εχω τετοια οργη μεσα μου που ντρεπομαι για αυτα που νοιωθω για αυτους που κυβερνανε αυτη τη χωρα............
Παράθεση από: dorakigia στις Αυγούστου 14, 2013, 04:34:48 pmκαλα οι ανθρωποι ( στους κυβερνωντες μας αναφερομαι) εκτος του οτι ειναι αδιστακτοι κ κυνικοι προκειται κ για ξεπεσμενα κλεφτρονια της φακης ! οι αναπληρωτες απο σεπτεμβριο θα παιρνουν το επιδομα ευθυνης ενω δεν ισχυει αναδρομικα για οσους εργαστηκαν τα δυο προηγουμενα χρονια σε παρομοια θεση (τουλαχιστον δεν αναφερει κατ ,ιΑΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ??? οτι θα μας τα επιστρεψουν?) ημουν σε μονοθεσιο με 22 παιδια δυσπροσιτο κ απο το νομο επρεπε να παρω 100 ευρω επιπλεον! μας ελεγαν οτι ΜΑΛΛΟΝ θα ισχυσει αναδρομικα..... οι αναπληρωτες της κερκυρας ηδη εχουν παει το θεμα νομικα κ το ιδιο θα κανω κ εγω πια .... το μισθο μας ξερουν μια χαρα να τον κρατανε αναδρομικα!!!!!!!!!!! οταν ειναι να μας δωσουν, οτι δουλεψαμε κανουνε τον κινεζο λες κ μας τα χαριζουνε οι κακομοιροι.... λιγη ντροπη δεν εχουν δηλαδη ελεος !!!! καταργουν κατι για να μαζεψουν λεφτα, με τη τζαμπα δουλεια αναπληρωτων κ μετα το επαναφερουν κ τους λεμε κ ευχαριστω απο πανω !!! εχω τετοια οργη μεσα μου που ντρεπομαι για αυτα που νοιωθω για αυτους που κυβερνανε αυτη τη χωρα............Νομίζω ότι όταν το κατάργησαν το επίδομα τα πήραν πίσω αναδρομικά. Έτσι μου χε πει γνωστός μου.Δεν ξέρω αν ισχύει.
Μήπως εννοεί οτι το κράτος πήρε πίσω το επίδομα αναδρομικά??
Παράθεση από: dorakigia στις Αυγούστου 14, 2013, 04:34:48 pmκαλα οι ανθρωποι ( στους κυβερνωντες μας αναφερομαι) εκτος του οτι ειναι αδιστακτοι κ κυνικοι προκειται κ για ξεπεσμενα κλεφτρονια της φακης ! οι αναπληρωτες απο σεπτεμβριο θα παιρνουν το επιδομα ευθυνης ενω δεν ισχυει αναδρομικα για οσους εργαστηκαν τα δυο προηγουμενα χρονια σε παρομοια θεση (τουλαχιστον δεν αναφερει κατ ,ιΑΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ??? οτι θα μας τα επιστρεψουν?) ημουν σε μονοθεσιο με 22 παιδια δυσπροσιτο κ απο το νομο επρεπε να παρω 100 ευρω επιπλεον! μας ελεγαν οτι ΜΑΛΛΟΝ θα ισχυσει αναδρομικα..... οι αναπληρωτες της κερκυρας ηδη εχουν παει το θεμα νομικα κ το ιδιο θα κανω κ εγω πια .... το μισθο μας ξερουν μια χαρα να τον κρατανε αναδρομικα!!!!!!!!!!! οταν ειναι να μας δωσουν, οτι δουλεψαμε κανουνε τον κινεζο λες κ μας τα χαριζουνε οι κακομοιροι.... λιγη ντροπη δεν εχουν δηλαδη ελεος !!!! καταργουν κατι για να μαζεψουν λεφτα, με τη τζαμπα δουλεια αναπληρωτων κ μετα το επαναφερουν κ τους λεμε κ ευχαριστω απο πανω !!! εχω τετοια οργη μεσα μου που ντρεπομαι για αυτα που νοιωθω για αυτους που κυβερνανε αυτη τη χωρα............Καλά βρε κοπελιά μην ταράζεσαι και τόσο..Δηλαδή αν έπαιρνες 950 αντί για 850 για τη δουλειά που έκανες πέρυσι στο μονοθέσιο θεωρείς ότι θα ήσουν καλοπληρωμένη? Για 800-900 ευρώ παραπάνω τη χρονιά? Εδώ θέλουν να μας έχουν μια ζωή αναπληρωτές, να τρέχουμε σε κάθε άκρη της Ελλάδας για ψωροδεκάρες και να μας έχουν κάθε χρόνο στην αβεβαιότητα...Αυτό δεν είναι χειρότερο από αυτό που περιγράφεις? Να μην μπορείς να σχεδιάσεις όπως θέλεις τη ζωή σου?