0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι αναπληρωτες και οι ωρωμισθιοι θεωρουνται πια ο τελευταιος τροχος, καποτε ηταν η αρχη για να διοριστεις, τωρα δε θελουν να δεσμευονται, ελαστικη εργασια μεσω εσπα και τελος δυστυχως, και σου λεει οποιος θελει, αν θελει, αν δε θελεις εσυ υπαρχουν χιλιαδες που πεινανε και θα τρεξουν.....
μα δεν το παρουσιασα ετσι, απο τις αποφασεις μετα το 2010 εχει γινει σαφες, πιστευω οτι δεν ειναι θεμα δικης μου οπτικης γωνιας
βέβαια συμφωνώ ότι πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι οργανωμένο και γενικό για όλους τους αναπληρωτές. να παρουσιάζονται στο υπουργείο νόμιμοι εκπρόσωποι όλων μας. αυτό αγαπητοί συνάδελφοι είναι επιτακτικό , αλλά όταν δεν υπάρχει σεβασμός σε τυχόν διαφορετικότητα σε μεμονωμένα θέματα , κλάψτα χαράλαμπε. αρχίζουν οι τρικλοποδιές. αν θέλετε να συστήσετε τον οποιοδήποτε σύλλογο με βάση την απόλυτη συμφωνία σε συγκεκριμένο θέμα , αυτό δεν θα λέγεται σύλλογος , αλλά ομάδα και θα είμαι σαφώς απέναντι γιατί είμαι υπέρ της σύνθεσης απόψεων. ξεκάθαρα. μελλοντικά και αν θα χρειαστεί θα επεκταθώ. καληνύχτα σας.
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Καλή η κριτική στο Υπουργείο και την Κυβέρνηση. Αναρωτιέμαι, εμείς το ολον ΠΕ 04 θα οργανωθούμε; Θα συντονιστούμε; Θα κάνουμε απο κοινού μια κίνηση στέλνοντας μια επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό, η οποία θα αναδεικνύει με εμφαντικό τρόπο την αδικία που διαπράχθηκε στον κλάδο μας; Συναδελφοί, ας παραμερίσουμε τους μικροεγωισμούς μας και αs παλέψουμε για την αξιοπρέπειά μας. Μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε κάποια, έστω λιγοστά, πράγματα. Αλλιώς....θα ζήσουμε όλοι μας πράγματα που ακόμη και τώρα φαντάζουν αδιανόητα!Να πορευτούμε όλοι μαζί το Μεγάλο δρόμο είν' απλό, μα οι άνθρωποι προτιμούν τα στενορύμια. Η επιλογή άραγε έιναι δική μας;