*

Αποστολέας Θέμα: Σχολική χρονιά 2013-2014 ΠΕ04.02  (Αναγνώστηκε 118519 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Σχολική χρονιά 2013-2014 ΠΕ04.02
« Απάντηση #406 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 08:57:58 pm »
Πρώην συνάδελφοι, δεν μπορώ να δικαιολογήσω κανένα παράθυρο. Οι της ειδικής σίγουρα δεν είναι βύσματα. Ίσως είναι τυχεροί, ίσως και όχι. Αλλά τότε θα είναι σαν να λέμε τι φταίνε και τα οαεδ, και τα σιβιτανίδεια, και  τα ΠΔΣ... και τα ιδιωτικά τελευταία ;D ;)
Οχι πια, κανένα παράθυρο (όχι με την δική μου ανοχή) (ξέρω οτι στο τέλος βέβαια θα κάνουν ότι θέλουν οι ισχυροί)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:38:55 »

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #407 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 09:04:07 pm »
οι αναπληρωτες και οι ωρωμισθιοι θεωρουνται πια ο τελευταιος τροχος, καποτε ηταν η αρχη για να διοριστεις, τωρα δε θελουν να δεσμευονται, ελαστικη εργασια μεσω εσπα και τελος δυστυχως, και σου λεει οποιος θελει, αν θελει, αν δε θελεις εσυ υπαρχουν χιλιαδες που πεινανε και θα τρεξουν.....
Να το ξέρουμε τουλαχιστον να κάνουμε ένα πρόγραμμα. Οι πολιτικές αλλάζουν και η αλαζονεία της εξουσίας μπορεί να είναι παραπλανητική. Δεν είμαι σίγουρος για την αξιοπιστία των ανθρώπων που εφαρμόζουν αυτή την στιγμή την πολιτική του υπουργείου, και θα τους συμβούλευα και αυτούς να μην είναι σίγουροι για το μέλλον τους. Ισως και το άμεσο.
Έτσι όπως το παρουσίασες που δεν μας θέλουν, θα έλεγα...
Μμ,... Σιγά την γκόμενα/ο !  ??? ;D

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #408 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 09:07:38 pm »
μα δεν το παρουσιασα ετσι, απο τις αποφασεις μετα το 2010 εχει γινει σαφες, πιστευω οτι δεν ειναι θεμα δικης μου οπτικης γωνιας

Αποσυνδεδεμένος gvasilis

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #409 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 09:55:22 pm »
μα δεν το παρουσιασα ετσι, απο τις αποφασεις μετα το 2010 εχει γινει σαφες, πιστευω οτι δεν ειναι θεμα δικης μου οπτικης γωνιας
Απλώς προσπαθώ να κάνω ένα αστείο με την δέσμευση.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:38:55 »

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #410 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 10:12:38 pm »
οι αναπληρωτες και οι ωρωμισθιοι θεωρουνται πια ο τελευταιος τροχος, καποτε ηταν η αρχη για να διοριστεις, τωρα δε θελουν να δεσμευονται, ελαστικη εργασια μεσω εσπα και τελος δυστυχως, και σου λεει οποιος θελει, αν θελει, αν δε θελεις εσυ υπαρχουν χιλιαδες που πεινανε και θα τρεξουν.....
Επιτελους , καποιος σ'αυτο το φορουμ λεει την ουσιωδη αληθεια που εξηγει τα οσα συμβαινουν στους εκπαιδευτικους σημερα...ζητουμενο; η ελαστικη εργασια!!!!

Αποσυνδεδεμένος thrileontas

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #411 στις: Οκτωβρίου 15, 2013, 10:13:50 pm »
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 15, 2013, 10:15:49 pm από thrileontas »

Αποσυνδεδεμένος anixia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος dora22

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.02
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 16, 2013, 08:51:07 pm από dora22 »

Αποσυνδεδεμένος artescor

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #414 στις: Οκτωβρίου 17, 2013, 10:54:24 am »
Συνάδελφοι βλέπω και παρακολουθώ τόσο καιρό ατέρμονες συζητήσεις . Ο καθένας μας σκέφτεται τον εαυτούλη του , την ειδικότητά του και τίποτα παραπέρα. Είναι λυπηρό όλο αυτό. Να μην αναφερθώ στις κατά ΜΟΝΑΣ επισκέψεις ορισμένων στο υπουργείο με τα γνωστά αποτελέσματα. Δεν έχω κάτι με τους συναδέλφους απεναντίας τους εκτιμώ ιδιαιτέρως .Όμως όλα αυτά δυστυχώς δεν συνεισφέρουν κάτι είναι απλά σπασμωδικές κινήσεις.
Χθες είδα μια κίνηση του ΠΕ09 και τους θαύμασα. Πρώτον γιατί κατάφεραν και συντονίστηκαν όλοι μαζί. Δεύτερον γιατί ευθαρσώς και επαξίως απαίτησαν ,απευθυνόμενοι κατευθείαν στον υπουργό αυτό που δικαιούνται.....
Μπράβο τους.
Εμείς τι κάναμε μέχρι τώρα άλλο από το να μιζεριάζουμε;
Πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο όλοι μαζί θα καταφέρουμε κάτι. Και εννοώ όλες τις ειδικότητες του ΠΕ04 που πλήττονται μέχρι τώρα απο τις ανύπαρκτες προσλήψεις. Πρέπει να διατρανώσουμε την κατάφωρη αδικία που τελέστηκε εις βάρος μας.
 Ίσως στο υπουργείο να μην έχουν αντιληφθεί τι κάνανε. Είμαστε σίγουροι πχ ότι ο υπουργός ενημερώθηκε  για την  αδικία; Εδώ είναι πασιφανές ότι διαπράχθηκε μέγα ΛΑΘΟΣ. Δεν έχω στοιχεία για να το αποκαλέσω ΔΟΛΟ .Ενδεχομένως να είναι και έτσι. Όμως θέλω να γνωρίζω και το ξαναλέω ο υπουργός ενημερώθηκε ; Ποιος πήρε απάντηση σε αυτό το ερώτημα ;
Πού είναι το συνδικαλιστικό μας όργανο; Ποιος είναι αρμόδιος να πάρει θέση για το θέμα μας στο υπουργείο; Μήπως δεν ψηφίζαμε τόσα χρόνια; Δεν πληρώναμε 20
ΠΕ04.02

Αποσυνδεδεμένος zzz

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #415 στις: Οκτωβρίου 17, 2013, 11:15:16 am »
βέβαια συμφωνώ ότι πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι οργανωμένο και γενικό για όλους τους αναπληρωτές. να παρουσιάζονται στο υπουργείο νόμιμοι εκπρόσωποι όλων μας. αυτό αγαπητοί συνάδελφοι είναι επιτακτικό , αλλά όταν δεν υπάρχει σεβασμός σε τυχόν διαφορετικότητα σε μεμονωμένα θέματα , κλάψτα χαράλαμπε. αρχίζουν οι τρικλοποδιές. αν θέλετε να συστήσετε τον οποιοδήποτε σύλλογο με βάση την απόλυτη συμφωνία σε συγκεκριμένο θέμα , αυτό δεν θα λέγεται σύλλογος , αλλά ομάδα και θα είμαι σαφώς απέναντι γιατί είμαι υπέρ της σύνθεσης απόψεων. ξεκάθαρα. μελλοντικά και αν θα χρειαστεί θα επεκταθώ. καληνύχτα σας.

Να σαι καλά. Ακούστηκε και κάτι λογικό εδώ μέσα. Η επιχειρηματολογία προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση μονόδρομο είναι η γάγγραινα της συλλογικότητας. Ομαδούλες άμεσου διορισμού με βάση συγκεκριμένα στενά και βραχυπρόθεσμα συμφέροντα που τόσο βόλεψαν το υπουργείο με βρίσκουν απέναντι τους κι εμένα. Σταθερά και δυνατά. Τελεία.

Πχ πήρες το πτυχίο σου με 5! Ξεκίνησες στο καπάκι μαστερ στο Ανοιχτό Παν.  με σκοπό υψηλή βαθμολογία στον ασεπ και διορισμό στη δημόσια εκπάιδευση. Εξυπηρέτησες τη βιομηχανία των μεταπτυχιακών με τυράκι το διορισμό σου και ορίζεις ΑΥΤΟ ως αξιοκρατία. Ταμπελοποιείς ως λαμόγια κάθε (ή σχεδόν) άλλο τρόπο διορισμού. Μήπως ήρθε ο καιρός να κοιτάξεις την επιστημοσύνη σου στον καθρέφτη; Ας σε σώσουν (αν μπορούν) αυτοί που ΠΛΗΡΩΣΕΣ για να φτάσεις εδώ. Δε θα σε σώσω εγώ με την ανοχή μου!

Αποσυνδεδεμένος kadona

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #416 στις: Οκτωβρίου 17, 2013, 11:58:25 am »
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Καλή η κριτική στο Υπουργείο και την Κυβέρνηση. Αναρωτιέμαι, εμείς το ολον ΠΕ 04 θα οργανωθούμε; Θα συντονιστούμε; Θα κάνουμε απο κοινού μια κίνηση στέλνοντας μια επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό, η οποία θα αναδεικνύει με εμφαντικό τρόπο την αδικία που διαπράχθηκε στον κλάδο μας; Συναδελφοί, ας παραμερίσουμε τους μικροεγωισμούς μας και αs παλέψουμε για την αξιοπρέπειά μας. Μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε κάποια, έστω λιγοστά, πράγματα. Αλλιώς....θα ζήσουμε όλοι μας πράγματα που ακόμη και τώρα φαντάζουν αδιανόητα!
Να πορευτούμε όλοι μαζί το Μεγάλο δρόμο είν' απλό, μα οι άνθρωποι προτιμούν τα στενορύμια. Η επιλογή άραγε έιναι δική μας;

Αποσυνδεδεμένος vasbio

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #417 στις: Οκτωβρίου 17, 2013, 12:50:59 pm »
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Καλή η κριτική στο Υπουργείο και την Κυβέρνηση. Αναρωτιέμαι, εμείς το ολον ΠΕ 04 θα οργανωθούμε; Θα συντονιστούμε; Θα κάνουμε απο κοινού μια κίνηση στέλνοντας μια επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό, η οποία θα αναδεικνύει με εμφαντικό τρόπο την αδικία που διαπράχθηκε στον κλάδο μας; Συναδελφοί, ας παραμερίσουμε τους μικροεγωισμούς μας και αs παλέψουμε για την αξιοπρέπειά μας. Μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε κάποια, έστω λιγοστά, πράγματα. Αλλιώς....θα ζήσουμε όλοι μας πράγματα που ακόμη και τώρα φαντάζουν αδιανόητα!
Να πορευτούμε όλοι μαζί το Μεγάλο δρόμο είν' απλό, μα οι άνθρωποι προτιμούν τα στενορύμια. Η επιλογή άραγε έιναι δική μας;
Εννοείς εκτός από την έγγραφη διαμαρτυρία που στείλαμε πολλοί από εδώ μέσα με φαξ στο γραφείο του υπουργού; Επίσης υπάρχει και το topic "συντονισμός των ΠΕ04", στο οποίο θεωρώ ότι ανήκουν τα θέματα που θίγετε, και είναι καλύτερα να συζητιούνται εκεί. Μετά από αυτά που έχω δει αυτά τα χρόνια, η προσωπική μου άποψη για τον κοινό αγώνα των ΠΕ04 , είναι ανάλογη με την ατάκα του Αρκά για τη δημοκρατία: Δημοκρατία είναι να ψηφίζουν 3 λύκοι και ένα πρόβατο για φαγητό!

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #418 στις: Οκτωβρίου 21, 2013, 08:19:07 pm »
thrileonta συγχαρητηρια, καλη τοποθετηση

Αποσυνδεδεμένος KERY12

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 04 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #419 στις: Οκτωβρίου 21, 2013, 08:44:46 pm »
Και απο μένα συγχαρητήρια  :) :) :) ;) όπως και σε τουλάχιστον ακόμη μια  συνάδελφο που έκανε το κόπο να γραψει εδώ και προσλήφθηκε σήμερα έστω αν και εγώ είμαι κατά της παρουσίας της συγκεκριμένης κατηγορίας στο πίνακα.  :) ;)
9 οι κλήσεις λοιπόν και ο κλάδος μας σώθηκε υποτίθεται απο την ανυπαρξία. Ας πανηγυρίσουμε λοιπόν.
9 και οι κλήσεις των βιολόγων , ανατράπηκαν οι ισσοροπίες  απο πέρσι με κερδισμένους εμάς!!!!.
Τους γεωλόγους δε τους παίξαν πάλι , έστω και λίγο βρε παιδιά.

Μεγάλη πίκρα λοιπόν και θα συμβιβαστούμε με ωρομισθίες απ' ότι φαίνεται.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)