*

Αποστολέας Θέμα: Εφαρμογή ωραρίου 8-2  (Αναγνώστηκε 34149 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jimpan

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
Απ: Εφαρμογή ωραρίου 8-2
« Απάντηση #98 στις: Απριλίου 10, 2013, 11:19:33 pm »
όχι δωρεάν, αλλά υποχρεωτικές! εγώ το μάιο κάθε χρόνο είμαι για 10 μέρες δύο ώρες μακριά από το σχολείο μου, να έχω το άγχος να μην αδικήσω κανένα παιδί, γιατί πέρασα και εγώ από αυτή τη θέση και το 1 μόριο είχε σημασία για τις σχολές μας που ήταν στις 18000 μονάδες.

Θέλεις δλδ αυτό το άγχος να το έχει κάποιος άλλος συνάδελφος;
Όλοι περάσαμε από εξετάσεις, πρέπει λοιπόν να ζητήσουμε "απαλλαγή" από διαδικασίες αξιολόγησης γραπτών;
Και πως θα γίνεται η εισαγωγή στα εκπαιδευτικά ιδρύματα;
Μήπως τελικά δεν είναι επαρκής ο λόγος που αναφέρεις ώστε να μην πας στο βαθμολογικό;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:48:53 »

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Απριλίου 10, 2013, 11:20:07 pm »
Προσέξτε τις εκφράσεις σας! Δεν με ενδιαφέρει σε ποιον απευθύνεστε ή αν έχετε δίκιο ή άδικο.

Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος villie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Απριλίου 10, 2013, 11:21:50 pm »
και ναι, τραβαω ζορι, οταν εχω δυο μωρα κατω των δυο και εχω πρωτοκολλο και πρακτικο στο σχολειο (ενω τυπικα ειμαι απαλλαγμενη απο εξωδιδακτικες), και ειμαι καθε μερα 2η εως 7η ωρα στο σχολειο, για να βολευονται στο προγραμμα οι παλιοι.

Αποσυνδεδεμένος gio66

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Απριλίου 10, 2013, 11:24:31 pm »
Προσωπικά πιστευώ ότι το έξι ώρες ανά ημέρα τίθεται ως ανώτατο δυνατό όριο και όχι ως υποχρεωτικό ωράριο. Απεναντίας αποτελεί υποχρεωτικό ωράριο για τους έχοντες θέση ευθύνης και αυτό αναφέρεται σαφέστατα. Ο λόγος που άποτελεί το ανώτατο και όχι το ακριβές όριο είναι το ότι οι εκπαιδευτικοί έχουν να κάνουν και δουλειά στο σπίτι, την οποία φυσικά δεν έχει ο ΔΥ που μετά το πέρας του ωραρίου του γυρνά σπίτι του και είναι ελεύθερος. Επίσης-χιλιοειπωμένο μεν,αληθινο δε- δεν μπορεί να συγκριθεί μία ώρα διδασκαλίας με μία ώρα δουλειάς γραφείου. 

Επί της ουσίας τώρα η όποια διαφωνία γίνεται "περί όνου σκιάς" καθώς αν περάσει η αύξηση ωραρίου και οι 21 διδακτικές ώρες γίνουν 23 ή -γιατί όχι;- περισσότερες, η 30ωρη παραμονή ανά εβδομάδα θα γίνει ο κανόνας καθώς δε θα βγαίνει αλλιώς το ωρολόγιο πρόγραμμα.

Από κει και πέρα καλό κουράγιο σε όλους τους μάχιμους εκπαιδευτικούς γιατί έχουν ανοίξει πλέον οι ασκοί του Αιόλου.
Εύχομαι να προλάβουμε να ζήσουμε την επαναφορά κάποιων ή όλων των καταστρατηγούμενων πλέον μεν αλλά με αγώνες αποκτηθέντων δε, δικαιωμάτων μας. Από εμάς εξαρτάται...
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2013, 11:26:19 pm από gio66 »
Έχει ο Θεός.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:48:53 »

Αποσυνδεδεμένος ducati

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Απριλίου 10, 2013, 11:27:38 pm »
Σημερινό παράδειγμα: δεχτήκαμε επίσκεψη σχολικού συμβούλου (και παράλληλα "ακούστηκε" πολύ έντονα περί ελεγκτών ωραρίου κτλ), συνάδελφος, λοιπόν, που φεύγει κάθε μέρα στις 10:45 (ακριβώς όμως και όχι για να προετοιμαστεί ασφαλώς), έμεινε μέχρι τις 12:30 σήμερα (καθήμενος σε αναμμένα κάρβουνα). Δε λέω τπτ άλλο!!! :-X :-X :-X

Αποσυνδεδεμένος MHXMHX

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Απριλίου 10, 2013, 11:31:54 pm »
και ναι, τραβαω ζορι, οταν εχω δυο μωρα κατω των δυο και εχω πρωτοκολλο και πρακτικο στο σχολειο (ενω τυπικα ειμαι απαλλαγμενη απο εξωδιδακτικες), και ειμαι καθε μερα 2η εως 7η ωρα στο σχολειο, για να βολευονται στο προγραμμα οι παλιοι.

Επειδή δεν μπορείς να το κάνεις κι εσύ δηλαδή.Μάλιστα.

Στο κενό σου πήγαινε στα μωρά σου λοιπόν.Ο άλλος λαική και ο άλλος για καφέ.Τη λογική του "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα",δεν τη δέχομαι.

bitch,δε θα συμφωνήσουμε.Το σταματάω.

Αποσυνδεδεμένος villie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 06
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Απριλίου 10, 2013, 11:39:03 pm »
μαλλον ερμηνευεις οπως θες τα λεγομενα μου. Δε με πληρωνει το κρατος για να πηγαινω στο κενο μου στα μωρα μου, αλλα για να βρισκομαι στη δουλεια μου. και δεν εκνευριζομαι επειδη δεν μπορω να το κανω κι εγω, αλλα επειδη εξαιτιας αυτων των λιγων (που παρεπιπτοντως μπατιρακους δεν τους λες για πολλους λογους) μας παιρνει η μπαλα και τους υπολοιπους. Αν τωρα το να εισαι τυπικος και να μην προκαλεις την κοινωνια και τον ανεργο με το να βρισκεσαι απο τις 10:30 στο καφενειο, εις υγειαν των κοροιδων, το θεωρεις υπερβολικο, πασο

Σταματω κι εγω ,δεν βγαινει ακρη

Αποσυνδεδεμένος gio66

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Απριλίου 10, 2013, 11:42:24 pm »

Αν και off topic αγαπητή villie, νομίζω πως πρωτόκολλο και πρακτικό είναι βαρύς συνδυασμός από μόνος του. Πόσο μάλλον όταν τυπικά είσαι απαλλαγμένη. Εντελώς καλοπροαίρετα θα σου έλεγα ότι ήταν ίσως λάθος σου να το αποδεχτείς και αν σου ξανατύχει, να μην το δεχτείς ξανά. Ούτε σε σχολεία με 12 άτομα σύλλογο δεν παίρνει πρωτόκολλο-πρακτικό ο ίδιος άνθρωπος!! Πόσο μάλλον αν έχεις και πλήρες διδακτικό ωράριο!
Έχει ο Θεός.

Αποσυνδεδεμένος MHXMHX

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Απριλίου 10, 2013, 11:48:51 pm »
μαλλον ερμηνευεις οπως θες τα λεγομενα μου. Δε με πληρωνει το κρατος για να πηγαινω στο κενο μου στα μωρα μου, αλλα για να βρισκομαι στη δουλεια μου. και δεν εκνευριζομαι επειδη δεν μπορω να το κανω κι εγω, αλλα επειδη εξαιτιας αυτων των λιγων (που παρεπιπτοντως μπατιρακους δεν τους λες για πολλους λογους) μας παιρνει η μπαλα και τους υπολοιπους. Αν τωρα το να εισαι τυπικος και να μην προκαλεις την κοινωνια και τον ανεργο με το να βρισκεσαι απο τις 10:30 στο καφενειο, εις υγειαν των κοροιδων, το θεωρεις υπερβολικο, πασο

Σταματω κι εγω ,δεν βγαινει ακρη

Αν θεωρείς πως σε πληρώνει το κράτος,πάω πάσο.

Δουλεύουμε για να ζούμε και δε ζούμε για να δουλεύουμε.Αν έχεις τη δυνατότητα να πας στα παιδιά σου και δεν πας,δεν έχεις καταλάβει τίποτα απ'τη ζωή.

Για τα υπόλοιπα τι να πω.Δεν είμαστε μπατίρηδες και κοροιδεύουμε και την κοινωνία,ε;Εύγε!!!

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Απριλίου 10, 2013, 11:51:47 pm »
Σημερινό παράδειγμα: δεχτήκαμε επίσκεψη σχολικού συμβούλου (και παράλληλα "ακούστηκε" πολύ έντονα περί ελεγκτών ωραρίου κτλ), συνάδελφος, λοιπόν, που φεύγει κάθε μέρα στις 10:45 (ακριβώς όμως και όχι για να προετοιμαστεί ασφαλώς), έμεινε μέχρι τις 12:30 σήμερα (καθήμενος σε αναμμένα κάρβουνα). Δε λέω τπτ άλλο!!! :-X :-X :-X
Μα πως φεύγει κάθε μέρα τέτοια ώρα; Πόσες ώρες έχει την εβδομάδα;

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Απριλίου 10, 2013, 11:55:05 pm »
ααα τώρα συγνώμη κιολας αλλά ....
αν το κράτος πληρώνει καλά ή όχι ( όχι ) δε σημαίνει πως δικαιούμαστε να δουλεύουμε λιγότερο.
Η φιλοσοφία "όταν αυτοί κάνουν πως μας πληρώνουν εμείς θα κάνουμε πως δουλεύουμε" θα μας φέρει σε χειρότερη κατάντια από αυτή που τώρα βιώνουμε.

Στην τελική, σε όποιον δεν αρέσει μπορεί απλά να αποχωρήσει απο το Δημόσιο ( ή να αγωνιστεί με αξιοπρέπεια για κάτι καλύτερο).
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Απριλίου 10, 2013, 11:57:34 pm »
Να γίνει το 8 - 2 υποχρεωτικό για όλους για να υπάρχει και ζωή στο γραφείο των καθηγητών.
Να μην αυξηθεί ο αριθμός των υπολογιστών, όμως, γιατί έτσι πολλοί θα αρχίσουν τα παιχνίδια, αν και ίσως κάποιος ανταγωνισμός σε διάφορα ιντερνετικά παιχνίδια θα έδινε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην παραμονή στο χώρο. Θα μπορούσαν επιπλέον πολλοί γηραιότεροι να έκαναν και μερικές βολτίτσες στο αύλιο χώρο ή οι πιο νεότεροι θα μπορούσαν να οργανώσουν λίγο μπασκετάκι η βόλει. Θα μπορούσε κάποια αίθουσα να λειτουργεί και σαν χώρος για να αλλάζουμε ή ίσως να ήταν καλύτερα να ερχόμαστε με τις φόρμες στο σχολείο. Θα μπορούσε η μία τουαλέτα των καθηγητών να διαμορφωθεί εύκολα σε ντουζιέρα...

Αν και εμένα θα μου άρεσε να κάναμε 30 ή και 40 πραγματικές διδακτικές ώρες, όχι σαν κάτι ξενέρωτους γερμανούς εκπαιδευτικούς που μετράνε κάθε κενό τους σαν μισή διδακτική ώρα επειδή λένε είναι σε Bereitschaft ή μετράνε και εφημερίες σαν διδακτικές, ενώ τις υπόλοιπες την κοπανάνε  οι ανεύθυνοι τεμπέληδες... Εμείς εδώ την αγαπάμε την δουλειά μας και θέλουμε να διδάσκουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται...   

Αποσυνδεδεμένος ducati

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Απριλίου 11, 2013, 12:02:39 am »
Μα πως φεύγει κάθε μέρα τέτοια ώρα; Πόσες ώρες έχει την εβδομάδα;

Τριωράκι συνεχόμενο κάθε μέρα, το θεωρείτε περίεργο δλδ;

Αποσυνδεδεμένος gio66

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Απριλίου 11, 2013, 12:03:08 am »
Να γίνει το 8 - 2 υποχρεωτικό για όλους για να υπάρχει και ζωή στο γραφείο των καθηγητών.
Να μην αυξηθεί ο αριθμός των υπολογιστών, όμως, γιατί έτσι πολλοί θα αρχίσουν τα παιχνίδια, αν και ίσως κάποιος ανταγωνισμός σε διάφορα ιντερνετικά παιχνίδια θα έδινε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην παραμονή στο χώρο. Θα μπορούσαν επιπλέον πολλοί γηραιότεροι να έκαναν και μερικές βολτίτσες στο αύλιο χώρο ή οι πιο νεότεροι θα μπορούσαν να οργανώσουν λίγο μπασκετάκι η βόλει. Θα μπορούσε κάποια αίθουσα να λειτουργεί και σαν χώρος για να αλλάζουμε ή ίσως να ήταν καλύτερα να ερχόμαστε με τις φόρμες στο σχολείο. Θα μπορούσε η μία τουαλέτα των καθηγητών να διαμορφωθεί εύκολα σε ντουζιέρα...

Αν και εμένα θα μου άρεσε να κάναμε 30 ή και 40 πραγματικές διδακτικές ώρες, όχι σαν κάτι ξενέρωτους γερμανούς εκπαιδευτικούς που μετράνε κάθε κενό τους σαν μισή διδακτική ώρα επειδή λένε είναι σε Bereitschaft ή μετράνε και εφημερίες σαν διδακτικές, ενώ τις υπόλοιπες την κοπανάνε  οι ανεύθυνοι τεμπέληδες... Εμείς εδώ την αγαπάμε την δουλειά μας και θέλουμε να διδάσκουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται...   

;D ;D ;D ;D ;D

Να προσθέσω ότι το 8-2 μπορεί να μας φέρει και ...πιο κοντά!!! Είναι πώς θα το δει κανείς. Θα γνωριστούμε στενότερα όλοι με όλους, άντε να βρουν τα ταίρια τους και οι ελεύθεροι... ;D ;D ;D
Bonus ένα δικαίωμα συνεξέτασης αίτησης μετάθεσης!!! ;D
Έχει ο Θεός.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653