0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
όχι δωρεάν, αλλά υποχρεωτικές! εγώ το μάιο κάθε χρόνο είμαι για 10 μέρες δύο ώρες μακριά από το σχολείο μου, να έχω το άγχος να μην αδικήσω κανένα παιδί, γιατί πέρασα και εγώ από αυτή τη θέση και το 1 μόριο είχε σημασία για τις σχολές μας που ήταν στις 18000 μονάδες.
και ναι, τραβαω ζορι, οταν εχω δυο μωρα κατω των δυο και εχω πρωτοκολλο και πρακτικο στο σχολειο (ενω τυπικα ειμαι απαλλαγμενη απο εξωδιδακτικες), και ειμαι καθε μερα 2η εως 7η ωρα στο σχολειο, για να βολευονται στο προγραμμα οι παλιοι.
μαλλον ερμηνευεις οπως θες τα λεγομενα μου. Δε με πληρωνει το κρατος για να πηγαινω στο κενο μου στα μωρα μου, αλλα για να βρισκομαι στη δουλεια μου. και δεν εκνευριζομαι επειδη δεν μπορω να το κανω κι εγω, αλλα επειδη εξαιτιας αυτων των λιγων (που παρεπιπτοντως μπατιρακους δεν τους λες για πολλους λογους) μας παιρνει η μπαλα και τους υπολοιπους. Αν τωρα το να εισαι τυπικος και να μην προκαλεις την κοινωνια και τον ανεργο με το να βρισκεσαι απο τις 10:30 στο καφενειο, εις υγειαν των κοροιδων, το θεωρεις υπερβολικο, πασοΣταματω κι εγω ,δεν βγαινει ακρη
Σημερινό παράδειγμα: δεχτήκαμε επίσκεψη σχολικού συμβούλου (και παράλληλα "ακούστηκε" πολύ έντονα περί ελεγκτών ωραρίου κτλ), συνάδελφος, λοιπόν, που φεύγει κάθε μέρα στις 10:45 (ακριβώς όμως και όχι για να προετοιμαστεί ασφαλώς), έμεινε μέχρι τις 12:30 σήμερα (καθήμενος σε αναμμένα κάρβουνα). Δε λέω τπτ άλλο!!!
Παράθεση από: ducati στις Απριλίου 10, 2013, 11:27:38 pmΣημερινό παράδειγμα: δεχτήκαμε επίσκεψη σχολικού συμβούλου (και παράλληλα "ακούστηκε" πολύ έντονα περί ελεγκτών ωραρίου κτλ), συνάδελφος, λοιπόν, που φεύγει κάθε μέρα στις 10:45 (ακριβώς όμως και όχι για να προετοιμαστεί ασφαλώς), έμεινε μέχρι τις 12:30 σήμερα (καθήμενος σε αναμμένα κάρβουνα). Δε λέω τπτ άλλο!!! Μα πως φεύγει κάθε μέρα τέτοια ώρα; Πόσες ώρες έχει την εβδομάδα;
Να γίνει το 8 - 2 υποχρεωτικό για όλους για να υπάρχει και ζωή στο γραφείο των καθηγητών. Να μην αυξηθεί ο αριθμός των υπολογιστών, όμως, γιατί έτσι πολλοί θα αρχίσουν τα παιχνίδια, αν και ίσως κάποιος ανταγωνισμός σε διάφορα ιντερνετικά παιχνίδια θα έδινε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην παραμονή στο χώρο. Θα μπορούσαν επιπλέον πολλοί γηραιότεροι να έκαναν και μερικές βολτίτσες στο αύλιο χώρο ή οι πιο νεότεροι θα μπορούσαν να οργανώσουν λίγο μπασκετάκι η βόλει. Θα μπορούσε κάποια αίθουσα να λειτουργεί και σαν χώρος για να αλλάζουμε ή ίσως να ήταν καλύτερα να ερχόμαστε με τις φόρμες στο σχολείο. Θα μπορούσε η μία τουαλέτα των καθηγητών να διαμορφωθεί εύκολα σε ντουζιέρα...Αν και εμένα θα μου άρεσε να κάναμε 30 ή και 40 πραγματικές διδακτικές ώρες, όχι σαν κάτι ξενέρωτους γερμανούς εκπαιδευτικούς που μετράνε κάθε κενό τους σαν μισή διδακτική ώρα επειδή λένε είναι σε Bereitschaft ή μετράνε και εφημερίες σαν διδακτικές, ενώ τις υπόλοιπες την κοπανάνε οι ανεύθυνοι τεμπέληδες... Εμείς εδώ την αγαπάμε την δουλειά μας και θέλουμε να διδάσκουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται...