0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ πολύΕλπίζω οι προσλήψεις να είναι στα φετινά επίπεδα, αν και έχω κάποιες αμφιβολίες γτ φέτος έγινε ειδικά στην πρώτη φάση χαμός από προσλήψεις, που δεν συγκρίνονται με τις προηγούμενες χρονιές.Ας ελπίσουμε ότι συνέβη αυτό λόγω του νέου ΕΣΠΑ και όχι για άλλους (πολιτικούς) λόγους.
το διευρυμένο ολοήμερο έφερε αυξημένες ανάγκες και για ΠΕ86. Λογικά, αν κι όχι ιδιαίτερα επιτυχημένος ο θεσμός, θα συνεχιστεί και φέτος, οπότε ο αριθμός θα είναι ο ίδιος. σύντομα θα ξέρουμε...
Αντίθετα, φέτος πήραν χαμπάρι ότι πήραν τσάμπα άτομα και μετά έψαχναν τι θα τα κάνουν. Επίσης φέτος τους ήταν απαραίτητο να πουλήσουν τον θεσμό λόγω εκλογών. Του χρόνου πιστεύω θα περιμένουν πρώτα να φτιαχτούν τμήματα και μετά θα πάρουν.
Πάντως trust τα τελευταία 6-7 χρόνια οι προσλήψεις αναπληρωτων του κλάδου μαζί με την ειδική δεν έπεσε ποτέ κάτω από 1200.
Δε ξέρω αν είναι τόσες, γιατί δεν έχω καθίσει ποτέ να αφαιρέσω τις παραιτήσεις/μη αναλήψεις υπηρεσίας.
Για την φετινή χρονιά που είχαμε και τις περισσότερες παραιτήσεις ο αριθμός παραιτήσεων είναι 97.
Οι πιθανοτητες να παρει καποιος μεταθεση ειναι περισσοτερες αν δουλευει ΑΘΜΙΑ η βΘΜΙΑ ; Μιλαω για τους τωρινους διορισμους
Γενικα εχουμε προοπτικες συνολικα αν γινουν διορισμοι ξανα του χρονου να δωθουν θεσεις?