*

Αποστολέας Θέμα: Υβριστική συμπεριφορά συναδέλφου και αξιολόγηση  (Αναγνώστηκε 5068 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Υβριστική συμπεριφορά συναδέλφου και αξιολόγηση
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 15, 2013, 10:38:37 pm »
 H μόρφωση, δηλαδή η κατοχή πτυχίου, δεν έχει καμία σχέση με την παιδεία. Και δυστυχώς από απαίδευτους συναδέλφους άλλο τίποτε. Μου έτυχε κι εμένα φραστική επίθεση από "συνάδελφο" που πουλάει τρελή τρέλα στο σχολείο καθότι "παλιός" και όλοι του κάθονται κοτούλες..Ξέρετε..κάποιοι άνθρωποι είναι δουλοπρεπείς εκ φύσεως..Δυστυχώς ή ευτυχώς (και μάλλον ευτυχώς..) δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία και θεωρώ ότι όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και η ευγένεια και η ανεκτικότητα έχουν κάποια όρια..Ο καβγάς μας έγινε στο μεταφορικό μέσο στο δρόμο για τη δουλειά και δεν το μετανιώνω. Κάποιοι στα σχολεία, μόνιμοι, θαρρούν ότι το σχολείο είναι τσιφλίκι τους και αντιμετωπίζουν τους νέους συναδέλφους και δη τους αναπληρωτές σαν αναλώσιμο υλικό.."Για λίγο θα είναι εδώ, πιτσιρικάς είναι, ούτε καν μόνιμος ( :o) οπότε ας ξεσπάσουμε και λίγο πάνω του". Δυστυχώς στη χώρα που ζούμε και στον χώρο όπου εργαζόμαστε με κάθε καρυδιάς καρύδι, εννοείται πως επιβάλλεται η ευγένεια και το επίπεδο. Δυστυχώς όμως χρειάζεται και λίγο θράσος. Και στόμα..αλλιώς γινόμαστε ενίοτε τα παιδιά για όλες τις δουλειές.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:59:29 »

Αποσυνδεδεμένος fainareti

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 15, 2013, 10:40:09 pm »
  Η συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων είναι αχαρακτήριστη και δείνει ανθρώπους ανεπίπεδους και με ταραγμένο παρελθόν. Θα έπρεπε να υπάρχει προστασία σε τέτοιες περιπτώσεις των θυμάτων τέτοιων συμπεριφορών. Δε νομίζω ότι στη θέση της συναδέλφου θα ήθελε να βρεθεί κανείς. Ευα 7 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 15, 2013, 10:47:24 pm από fainareti »
Η μοίρα του ανθρώπου είναι η εξελιξη.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 16, 2013, 12:28:05 am »
H μόρφωση, δηλαδή η κατοχή πτυχίου, δεν έχει καμία σχέση με την παιδεία...

Μόρφωση = κατοχή πτυχίου ;
Η μόρφωση δεν έχει καμία (!!!!) σχέση με την παιδεία. Μήπως είναι λίγο υπερβολικό αυτό; "Μικρή" σχέση με την παιδεία ή την αγωγή ίσως...
Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αλλά κάπου οι έννοιες συγχέονται και υπάρχει κάποια δόση υπερβολής...

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 16, 2013, 12:30:43 am »
hapiness μηπως μπερδευτηκες στην απαντηση σου?
ειπε οτι δεν αλλαξε τον βαθμο του Ιουνιου παρα τις πιεσεις
HOLY @(#*&@!!!  :o

Διάγραψέ τα όλα ERTA! Δεν ξέρω τι διαβάζω σήμερα μου φαίνεται.  :-[

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:59:29 »

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 16, 2013, 11:27:17 am »
H μόρφωση, δηλαδή η κατοχή πτυχίου, δεν έχει καμία σχέση με την παιδεία...

Μόρφωση = κατοχή πτυχίου ;
Η μόρφωση δεν έχει καμία (!!!!) σχέση με την παιδεία. Μήπως είναι λίγο υπερβολικό αυτό; "Μικρή" σχέση με την παιδεία ή την αγωγή ίσως...
Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, αλλά κάπου οι έννοιες συγχέονται και υπάρχει κάποια δόση υπερβολής...

Moρφωμένοι άνθρωποι δηλώνουν οι κάτοχοι πτυχίων. Προφανώς στην ίδια χώρα ζούμε εγώ κι εσύ και καταλαβαινόμαστε. "Αμόρφωτος", "Μορφωμένος", "Αγράμματος", "Γραμματιζούμενος" που λένε και στο χωριό μου ;D όλα κολλάνε με την κατοχή ή όχι πανεπιστημιακού τίτλου. Τώρα το τι σχέση έχει αυτός ο τίτλος με την παιδεία κάθε ανθρώπου, αυτό το αναρωτιόμαστε όλοι. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ αυτά τα χρόνια που είμαι σε σχολεία (και είναι μπόλικα...ίσως βέβαια με "ξεκουράσει" από Σεπτέμβρη το υπουργείο..)έχω γνωρίσει σε συλλόγους τραγικά απαίδευτα άτομα, με απόψεις τόσο μεσαιωνικές που σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς αυτοί οι άνθρωποι "μορφώνουν" (καλύτερα "παραμορφώνουν") τα παιδιά μας.

Αποσυνδεδεμένος MARIA-APOSTOLIA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 16, 2013, 12:49:12 pm »
  ERTA, 
καταλαβαίνω πολύ καλά την πικρία σου. Κανονικά θα έπρεπε να το αναλάβει ο Δ/ντής και να τελειώσει το θέμα εκεί.
Και ναι, δεν μπορεί να γίνει αξιολόγηση συμπεριφοράς εκπ/κών απέναντι σε συναδέρφους, αλλά κάτι ψυχολογικά τεστάκια πιστεύω ότι θα ήταν μια χαρά να τα περνούσαμε πού και πού όλοι μας...γιατί πολύ ψυχάκηδες κυκλοφορούν στα σχολεία...με την όποια συμπεριφορά τους να γίνεται ανεκτή από συναδέρφους, μαθητές,γονείς...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182845
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 748
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)