0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στους ΠΕ02 δεν υπαρχουν διοριστεοι ασεπ. Απο που θα παρει; Μονο το υπολοιπο 24μηνο;
Ετσι ειναι nikolopol...δεν μπορει να θυμομαστε το "ολοι μαζι" μονο οταν υπαρχει προβλημα σε μας....Θα πρεπει να καταλαβουν και οι "των βασικων ειδικοτητων" οτι θα πρεπει να διριστουν και οι "συναδελφοι" τους απο τις τεχνικες ειδικοτητες....ας προσπαθησουν να μπουν λιγο στη θεση τους..Ακομη περιμενουν επιτυχοντες - διοριστεοι (60%) και οι κατ' αντισοιχια με προυπηρεσια (40%).Να μη ξεχναμε οτι αυτες ειναι οι θεσεις που προβλεποταν απο την προκυρηξη του ΑΣΕΠ2008....Οσοι λοιπον απο τους συναδελφους "βασικων ειδικοτητων" πιστευουν στην ενοτητα του χωρου των εκπαιδευτικων καλα θα κανουν να εχουν μια δευτερη περισσοτερο ψυχραιμη - δικαιοτερη σκεψη επι των θεματων.....Αλλιως ας παραδεχτουμε οτι ο καθενας για τον εαυτουλη του...οτι και αν γινει...αργοτερα....
Νομίζω πως όταν μιλάνε για ΠΕ04, δεν αναφέρονται αποκλειστικά σε φυσικούς. Επίσης, λεπτομέρειες από ποιον πίνακα θα αντλήσουν δεν λένε (ίσως γιατί δεν ξέρουν).
Nikolopol (μια και παρεθεσες το μηνυμα μου) και chrko, βλεπετε εχθρους χωρις να υπαρχουν. Μια απλη ερωτηση εκανα η γυναικα...επειδη ειμαι φιλολογος και ενας/μια συναδελφος ειπε οτι ισως γινουν διορισμοι στους ΠΕ 02/03/04 και ρωτησα. Δε σημαινει πως θελω να διοριστουν οι φιλολογοι εις βαρος αλλων ειδικοτητων, που εχουν ηδη κατοχυρωσει δικαιωμα διορισμου. Ασε που δεν υπαρχει καμια ελπιδα για μενα. Ρωτησα απλως επειδη μου φαινεται παραξενο να διορισουν απο εναν κλαδο που εχουν εξαντληθει οι ασεπιτες. Απλη περιεργεια. Τελος παντων. Το forum αυτο, οσο κι αν το εκτιμω, εχει καταντησει εξαιτιας καποιων που παραμονευουν στη γωνια για παρεξηγησεις και καβγα πολυ κουραστικο. Θα φοβομαστε να κανουμε ερωτησεις μην τυχον και κατηγορηθουμε ως παρτακηδες! Λιγη ψυχραιμια δε βλαπτει....
fotini18 δεν χρειάζεται να φοβάσαι να ρωτάς για τα συμπλέγματα του καθένα εδώ πέρα.Αν με διόριζαν, σιγά που θα ένιωθα και τύψεις επειδή ξέμειναν από άλλες ειδικότητες κλπ.Μάλλον μας ζηλεύουν που είμαστε "βασικές ειδικότητες"