0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πως γίνεται να μιλάτε για διορισμούς 1:1, κάτι το οποίο σημαίνει την απόλυση παράλληλα κάποιων άλλων συναδέλφων, ενώ θα έπρεπε να ξεσηκώνεστε ώστε να μην συμβεί αυτό; Καταλαβαίνω ότι δικαιούστε τον διορισμό σας. Μην αναφέρεστε όμως στο 1:1 για προφανείς λόγους. Σίγουρα πάντως δεν ταιριάζει σε όλο αυτό ο λόγος του Κολοκοτρώνη που παραθέτεις giokspy. «'Eλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Συνάδελφοι εδώ δεν έχουν ολοκληρωθεί οι αιτήσεις! Πότε θα συνταχθούν οι πίνακες για να διορίσουν;Αν ήθελαν θα το είχαν κάνει εγκαίρως!!
Μαλλον σας εχει διαφυγει το βασικο συναδερφοι.Οταν λενε οτι θα απολυουν εναν και θα παιρνουν εναν,η γνωστη αναλογια 1 προς 1,δεν σημαινει οτι αυτος που θα διοριζεται απο εμας θα καταλαμβανει τη θεση εκεινου που απολυεται.Οι προσληψεις θα γινονται εκει που υπαρχουν αναγκες.Το λεω γιατι παρακολουθω το θεμα στενα και εχω συζητησει γι αυτο με αρμοδιους.Το εχουν πει καθαρα νομιζω και δεν χωραει παρανοηση επ αυτου
Παράθεση από: Kokoschka στις Αυγούστου 17, 2013, 02:55:39 pmΜαλλον σας εχει διαφυγει το βασικο συναδερφοι.Οταν λενε οτι θα απολυουν εναν και θα παιρνουν εναν,η γνωστη αναλογια 1 προς 1,δεν σημαινει οτι αυτος που θα διοριζεται απο εμας θα καταλαμβανει τη θεση εκεινου που απολυεται.Οι προσληψεις θα γινονται εκει που υπαρχουν αναγκες.Το λεω γιατι παρακολουθω το θεμα στενα και εχω συζητησει γι αυτο με αρμοδιους.Το εχουν πει καθαρα νομιζω και δεν χωραει παρανοηση επ αυτου Κάπως έτσι το έχω καταλάβει κι εγώ. Μπορεί να απολύεται 1 εκπ/κός και να προσλαμβάνεται 1 εφοριακός ή υπάλληλος πολεοδομίας 'η κάτι άλλο.