0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
dorakigia δεν νομίζω ότι κανένας από το forum έχει προσωπικά με εκείνους που δεν είναι διορισμένοι μέσω ΑΣΕΠ και σε καμία περίπτωση δε γ'ινεται διάκριση επιπέδου (γνωστικού) απλά μου φαίνεται ότι οι ΑΣΕΠίτες τελικά είναι η πιο αδικημένη κατηγορία (για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι διοριστέα αλλά επιτυχούσα του ΑΣΕΠ που έβλεπε κάθε χρονιά να την προσπερνά το σύστημα γιατί δεν ήταν προνομιακή κατηγορία). Η λύση φαντάζομαι είναι μία και δίκαιη για όλους : ένας και μοναδικός τρόπος διορισμού χωρίς παράθυρα και μπαλκονόπορτες
Η λύση φαντάζομαι είναι μία και δίκαιη για όλους : ένας και μοναδικός τρόπος διορισμού χωρίς παράθυρα και μπαλκονόπορτες
Παράθεση από: typos72 στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 05:39:36 pmΦίλε τροκτικό,τι έγινε με εκείνο τον αριθμό της απόφασης που λέγαμε,κόκκαλα έχει;εχει κατατεθει ηδη στον υφυπουργο μην ανυσηχεις! το εκανα οι φιλολογοι που τους αφορουσε αμεσα.
Φίλε τροκτικό,τι έγινε με εκείνο τον αριθμό της απόφασης που λέγαμε,κόκκαλα έχει;
80-100% επιτυχια η απεργια των καθηγητων!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑ
Παράθεση από: typos72 στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 05:39:36 pmΦίλε τροκτικό,τι έγινε με εκείνο τον αριθμό της απόφασης που λέγαμε,κόκκαλα έχει;Φιλε typos γιατι δε γινεσαι δικηγορος και ασχολεισαι με τα των εκπαιδευτικων? στο κατω κατω μονον 900 ευρουλακια ειναι ο μισθος και με διορισμο μακρια απο το σπιτι σου! ως δικηγορος ,εσυ συγκεκριμενα , θα διαπρεψεις...900 το 2ωρο θα βγαζεις! σκεψου το, χαραμιζεσαι! ποδαρικο θα σου κανουμε εμεις πρωτοι!