0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ίσως η μοναδική εως τώρα φορά που συμφωνώ με τον typo....Δεν ξέρω αν είμαι εγώ απαισιόδοξος ή το φαινόμενο είναι γενικό αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ηλίου φαεινότερο ότι η εκπαίδευση δεν τους ενδιαφέρει!Μέχρι το 2015 δεν νομίζω να κάνει διορισμούς στα σχολεία ή αν κάνει θα είναι απειροελάχιστοι και όχι πάντως στις ειδικότητες στις οποίες το τελευταίο καλοκαίρι διαπιστώθηκαν υπεραριθμίες.Τώρα πως θα κυλήσει;Όπως και φέτος με συγχωνεύσεις σχολείων, συμτύξεις τμημάτων, υπερωρίες κτλπ.Για τους εναπομείναντες διοριστέους άγνωστο το μέλλον όσο για τους υπόλοιπους δείτε και αυτό:http://xenesglosses.eu/2013/11/asep-diagonismos-gia-ekpaideutikous/
Συνάδελφε,δεν με κατάλαβες.Εντός του 2014 φεύγουν οι ασεπίτες σε άλλες θέσεις στο δημόσιο,η μεταβατική κλείνει και τέλος σε όλους τους διορισμούς.Μα γι αυτό τους διώχνουν αλλού,για να κλείσει η μεταβατική!!!
Καταρχήν μην θεωρείς ως δεδομένο ότι θα φύγουν όλοι.Ένας ΠΕ19-20 εύκολα μπορεί να τοποθετηθεί σε μια άλλη δημόσια υπηρεσία.Τι θα κάνει για πάδειγμα με τους ΠΕ60;Το πρόβλημα τους δεν είναι να τελείωσει η μεταβατική-απεναντίας τους βόλέψε και πιθανόν να συνεχίσει να τους βολεύει για ένα ακόμη διάστημα η μεταβατική ώστε να μην προχωρούν σε διορισμούς ακόμη και σε κλάδους που υπάρχουν ελλέιψεις ακόμη και με διενενέργεια ασεπ.Γενικά νομίζω ότι δεν υπάρχει σχέδιο.Επίσης μην ξεχνάτε όλους αυτούς που θα βγούν σε διαθεσιμότητα.Πολλοί από αυτούς θα καταλάβουν νέες θέσεις και φυσικά θα υπολογιστούν ως νέοι διορισμοί.
Οι ΠΕ60 θα πάνε στους παιδικούς σταθμούς των δήμων,όπως λέει το σχέδιο.Για ποιούς άλλους κλάδους θέλεις να σου πω;
Κόψει τις μπούρδες ρε typos72 !