0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδια ανηκω στο 24μηνο και με κανετε και νιωθω χαλια! οτι μπηκα απο το παραθυρο , οτι φιλησα κατουρημενες ποδιες, οτι ειχα μπαρμπα, οτι ,οτι ...και τι δεν εχω ακουσει εδω μεσα! ειναι ευκολο να κατηγορουμε τους αλλους! πολυ ευκολο... να: οσοι διοριστικαν με ασεπ ειχαν τα θεματα απο το θειο τους! ειδατε ποσο ευκολο ειναι!!!
ηρεμηστε λιγο! επιτυχων δε θα πει περασμα της βασης .... ελεος. και εγω για τρια ατομα δε διοριστηκα με ασεπ! ολοι οσοι πηγαμε και αναπληρωτες δεν περασαμε απλα τη βαση 9αν θες να σου στειλω με π.μ. τα στοιχεια μου, να δειτε πού ειμαι και στους τρεις ασεπ!!). καταλαβαινω να σας πνιγει το δικιο και συμφωνω πως δεν επρεπε να μεινει ουδεις αδιοριστος απο οσους το 2008 ηταν προγραμματισμενο να διοριστουν. κανενας εδω μεσα δεν ειπε να παρακαμψουμε τους ασεπιτες (το αντιθετο). αλλα οχι αλλη λασπη, παιδια, φτανει...μη γενικευουμε.
Πρωτα απ ολα δεν υπαρχουν-η ειναι ελαχιστοι-οι ασεπιτες που εδωσαν μια φορα και κριθηκαν διοριστεοι.Μιλω για τη δευτεροβαθμια.Στη δικη μου την ειδικοτητα οι αναλογιες για διορισμο ηταν εξωπραγματικες,κι οχι μονο στη δικη μου ειδικοτητα.Αναφερω χαρακτηριστικα:Aσεπ 2000:5000 υποψηφιοι 55 διοριστεοι,ασεπ 2008-με σαφως καλυτερη αναλογια-3700 υποψηφιοι 144 διοριστεοι.Οσο για τα θεματα,αστα να πανε.Το 2006 παρενεβη ο
Με τις 513 προσλήψεις τελειώνουμε με τις εκκρεμότητες από ασεπ και 24-30μηνα?
Ο νομος τα τελευταια 3 χρονια λεει οτι οι μονιμοι διορισμοι γινονται 60% απο τον ΑΣΕΠ κ 40% απο τον ενιαιο μεχρι να εξαντληθει ο πινακας του ασεπ. γιατι εχετε φαγωθει να πεταξετε εξω συναδελφους που ανηκουν στο 40% τη στιγμη που το 60% προηγειται ουτως η αλλως .........
ο νομος τα τελευταια 3 χρονια λεει οτι οι μονιμοι διορισμοι γινονται 60% απο τον ασεπ κ 40% απο τον ενιαιο μεχρι να εξαντληθει ο πινακας του ασεπ. γιατι εχετε φαγωθει να πεταξετε εξω συναδελφους που ανηκουν στο 40% τη στιγμη που το 60% προηγειται ουτως η αλλως ......... οσο για τον βασιλακη καιλα , ξερω κ την τασω καββαδια που εχει ο καθενας μας στο μυαλο...
Κανείς δε θέλει να πετάξει έξω κανέναν. Εδώ απλά συζητάμε πώς θα έπρεπε να γίνονται οι διορισμοί...Θέλεις να μας εξηγήσεις σε τι προηγείται το 60% σε σχέση με το 40%; Στην τοποθέτηση προηγείται το 40%.
Όταν γνωρίζεις τους νόμους που ισχύουν πριν διαιωνιστείς δεν έχεις το δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι, αρκεί να εφαρμόζονται.Όλοι διορίστηκαν σύμφωνα με τον νόμο γιατί έπρεπε να δικαιωθούν και όσοι περίμεναν χρόνια να έρθει η μέρα να διοριστούν και όσοι εργαζόταν ως αναπληρωτές. Η μεταβατική περίοδος κράτησε 7 διαγωνισμούς ασεπ για να μην αδικηθούν όσοι είχαν επιτυχία ασεπ και προϋπηρεσία τουλάχιστον να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερους να διοριστούν.Ο 3848 θα έδινε ένα τέλος στα μόρια προϋπηρεσίας αλλά δεν εφαρμόστηκε ακόμη!Όσοι είχατε την ατυχία να μην εξασφαλίσετε το διορισμό για λίγες θέσεις μέχρι το 2010 έχετε το προνόμιο να εργάζεστε ως αναπληρωτές… . Γνωρίζετε ότι άδικα συγκεντρώνετε προϋπηρεσία, ο νέος διαγωνισμός θα έχει μόρια από διδακτορικό, μεταπτυχιακό, ξένες γλώσσες και πληροφορική, δεν θα είναι 100% εξετάσεις.Με τις 513 προσλήψεις τελειώνουμε με τις εκκρεμότητες από ασεπ και 24-30μηνα? Το καλό είναι πως συμφωνούμε όλοι σε κάτι δεν θέλουμε να παίρνουν αναπληρωτές ιδικά από τους συγκεκριμένους πίνακες.
Αν ήταν 100% Ασεπ, το 2005, το 2007, το 2008, θα είχα διοριστεί. Τότε πήραν άτομα με προυπηρεσία αντί για μένα. Τώρα που έχω συγκεντρώσει προυπηρεσία, αν γίνει διαγωνισμός θα πάρουν άτομα με 100% ΑΣΕΠ, αντί για μένα.Μόνο εγώ το βλέπω άδικο;Και μην πει κανείς να ξαναδώσω! Γιατί ακόμα κι αν ξαναδώσω και περάσω, έχω την αίσθηση ότι ο νόμος θα ξανα αλλάξει, ούτως ώστε να διοριστούν πάλι άλλοι, αντί για μένα.( Όπως ξέρει κανείς ότι όταν αν πλύνει το αυτοκίνητο του, θα βρέξει...)