0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή το Υπουργείο θα διορίσει το 40% στο οποίο θα δοθούν μόνο 5μορια;;Τι θα συμβουλευες αυτούς που επίκεινται να διοριστούν από το 40%;Να μην αποδεχτούν το διορισμό τους;;;Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά;;;
H ΟΛΜΕ έχει χάσει πλέον την αξιοπιστία της!
Αυτό με τις ειδικότητες που καταργήθηκαν είναι πλέον αυτονόητο!Μόνο δικαστικά και εφόσον δικαιωθούν.Για τα 24μηνα τα ξανάπα:η 338/2013 του ΔΕΑ δεν τους αναγνωρίζει ως αυτόνομη κατηγορία.θα διοριστούν συνυπολογιζόμενοι στο 40% που διορίζεται με βάση την προυπηρεσία.Τα περί ασεπ του 24μηνου είναι αστειότητες,γιατί ξεκαθαρίστηκε πως ασεπ σημαίνει φεκ.Δεν έχεις φεκ,δεν έχεις ασεπ.Κάποιοι μιλάνε για μένος που έχω έναντι του 24μήνου.Δεν έχω κανένα μένος εναντίον κανενός.Για μένα το 24μηνο είναι παράνομος διορισμός και όλοι ξέρουμε πως είναι δημιούργημα της ΠΕΑ.Γι αυτό δεν θέλω να υπάρχει,όπως δεν θέλω να υπάρχει κάθε παρανομία σ αυτόν τον τόπο.Η αναξιοκρατία φέρνει την διαφθορά,η διαφθορά τον εκφυλισμό του κράτους και ο εκφυλισμός του κράτους την πτώχευση.Αν σε κάποιον αρέσει να ζει σε χώρα πτωχευμένη,τότε να με κατηγορήσει που τα έχω βάλει με την αναξιοκρατία!!!
Συμφωνώ,αλλά το 2007 η ΟΛΜΕ πίεσε τον Δάκη(χαιδευτικό του Στυλιανίδη)για να φτιάξει το 24μηνο!Μην ξεχνάμε το παρελθόν!!!