0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δε βγαζουν νεες περιοχεςναι θα παρουν τα ρεστα οι επιλαχοντες
"Επικαιροποίηση στοιχείων επιτυχόντων ΠΕ & ΤΕ διαγωνισμών ΑΣΕΠ που δεν έχουν διοριστεί"και είναι γραμμένοι σε πίνακες διοριστέων του ασεπ με φεκ δημοσιευμένο απο 1-12009 και μετά.
Δημήτρης ΜπράτηςΠαράταση μέχρι τη Δευτέρα θα δοθεί για την υποβολή των αιτήσεων για τους μόνιμους διορισμούς.Πρόβλημα και για τους δασκάλους η περιοχή της
- Η κοπέλα που παρέλαβε την αίτηση μου, μου είπε ότι άκουσε πως οι διορισμοί, τουλάχιστον όσων εργάζονται ως αναπληρωτές, θα έχουν ημερομηνία υλοποίησης τον Σεπτέμβριο και στο μεσοδιάστημα θα παραμείνουν στις θέσεις τους.
Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ (αξιόπιστη):Σήμερα πετάχτηκα στη Διεύθυνση και υπέβαλα την αίτηση. Μου είπαν ότι υπάρχουν μερικοί ΑΣΕΠίτες που δήλωσαν ότι δεν αποδέχονται διορισμό. Το ίδιο είπαν και στη γυναίκα μου για τους νηπιαγωγούς. Μάλιστα, στην πρωτοβάθμια ζητάνε από όσους δεν έχουν σκοπό να υποβάλλουν αίτηση να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν λάβει γνώση του ότι αν δεν υποβάλλουν αίτηση φέτος χάνουν οριστικά το δικαίωμα διορισμού (στη δευτεροβάθμια δεν μου είπαν τίποτα τέτοιο). Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι που μπορούν να διοριστούν δεν θα υποβάλλουν αίτηση.ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡ
Eπιπλεον δηλαδη? Αν δε δεχθουν καποιοι διορισμο τωρα να καλυφθουν με αλλους οι θεσεις η εξτρα αριθμο? Γνωριζει κανεις αυτο το 513 ως αριθμος για μονιμο διορισμο που εβγαλε το Διοικητικης Μεταρρυθμισης για το Παιδειας μεχρι το τελος του 2014 τι ειναι?
Δηλαδή; Θα ορκιστουμε κανονικά τωρα στην περιοχή διορισμου και θα μετα κινηθούμε τον Σεπτέμβριο; Ή θα μετατεθεί ο διορισμός για την αρχη της νέας χρονιάς; Μέχρι πριν λίγες μέρες οι υπάλληλοι του υπουργείου έλεγαν οτι θα φύγουμε αμέσως απο τις θεσεις μας όσοι είμαστε αναπληρωτες...τι γινεται βρε παιδια;