0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω μια απορία. Εμεις που δουλεύουμε, να παραμείνουμε στην περιοχή που εργαζόμαστε λέτε. Στην περιοχή π.χ της Φωκίδας έχουν καλέσει αναπληρωτή που δεν διορίζεται και παράλληλα διορίζεται συνάδελφος απο ΑΣΕΠ που δεν εργάζεται. Τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση;
Επικαιροποίηση κάνουν μόνο οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ που έχει γραφτεί το όνομά τους σε ΦΕΚ διοριστέων.
Δεν έχω κάποια πληροφορία για αυτό που έγραψα. Απλά γνωρίζω ότι από το 2009 που κάνω αιτήσεις για μόνιμο διορισμό, το υπουργείο δίνει 3 μέρες για την προθεσμία των αιτήσεων και την επόμενη μέρα το πρωί έχουμε τα αποτελέσματα. Με βάση αυτή την εμπειρία...περιμένω τα αποτελέσματα αύριο!
δλδ εγω που ειμαι διοριστεα ασεπ τι ακριβως πρεπει να κανω;εχω κανει την αιτηση για διορισμο κ τπτ αλλο.
Το έχω γράψει και στο τόπικ των διορισμών νηπιαγωγών, ότι εφόσον διορίζεστε όλοι οι έχοντες ΦΕΚ δε χρειάζεται να κάνετε επικαιροποίηση. Νηπιαγωγός δεν είσαι;[/quoteναι νηπιαγωγος..ευχαριστω πολυ
Ο υπουργός είναι στην Κεφαλονιά. Ποιός θα υπογράψει ώστε να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα;
Πάντως σίγουρα δεν απολύεται ο αναπληρωτής. Αυτό επιβεβαιωμένο από όλες τις πλευρές και ειδικά για τη Φωκίδα. Σε άλλες δευτεροβάθμιες δεν ξέρω τι θα εφαρμόσουν. Ο μόνιμος μπορεί να πάρει και υποχρεωτική απόσπαση εντός νομού, εντός περιφέρειας ακόμα και σε νομούς όμορους της περιφέρειας. Αν και το πιο πιθανό είναι να μείνει στη διάθεση και να απασχολείται στο γραφείο ή σε διοικητικό έργο στα σχολεία, κάτι που το χρειάζονται σίγουρα.
Καλημερα συναδελφοι!Να σας αναφερω τι μου ειπαν και εμενα στο γραφειο οπου ανηκω φετος!Μου ειπαν οτι δεν θα αλλαξω νομο τωρα αλλα απο Σεμτεμβρη,θα αλλαξει η συμβαση μου αλλα θα παραμεινω εδω που βρισκομαι γιατι θα δημιουργηθουν προβληματα αν μεταφερθουμε ολοι οι εκπαιδευτικοι που διοριζομαστε!Φυσικα μου το ειπαν με καθε επιφυλαξη γιατι δεν γνωρισουν και αυτοι κατι επισημα απο το υπουργειο, μονο φημες απο οτι καταλαβα!