0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν ολοκληρωθεί ο διορισμός των τελευταίων 212 εκπαιδευτικών, σύμφωνα με το υπουργείο θα είμαστε αδιόριστοι περίπου 400 ακόμα ασεπίτες. Τα 2/3 από αυτούς είναι καθηγητές ξένων γλωσσών και πληροφορικής.
Ο λόγος που θέλουν να "ξεμπερδεύουν" με τις "εκκρεμότητες"; Μάλλον πλησιάζει ο καιρός που κλείνει ένας κύκλος στην εκπαίδευση κ ανοίγει ένας νέος, όχι προς το καλύτερο δυστυχώς....Η αρχή έχει κιόλας γίνει: πλήρες φακέλωμα στο my school, αξιολόγηση διδακτικού προσωπικού, μαθητών κ σχολικών μονάδων. Κατόπιν έρχεται η σύγκρισή τους με τα υπόλοιπα σχολεία της χώρας κ η διανομή των οικονομικών πόρων βάσει της βαθμολογίας τους. Όσα σχολεία πετυχαίνουν συνεχίζουν, όσα αποτυγχάνουν βάζουν λουκέτο. Εκεί έρχονται κ οι απολύσεις.Κι όλα αυτά στα πλαίσια μιας "νέας εκπαίδευσης στην Ελλάδα" ιδιωτικού δικαίου ίσως; Πάντως εάν κάποιος νηπιαγωγός εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για διορισμό ακόμη κ μετά την ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης, θα του παραχωρήσω τη θέση μου ευχαρίστως παρότι πάσχισα γι'αυτήν....
δεν πιστευω σε ολα αυτα τα δυσοιωνα....ο ελληνας δεν εχει να αγορασει ψωμι να φαει, και θα ιδιωτικοποιηθει η εκπαιδευση? απλα προσπαθουν να περικοψουν οτι μπορουν μονο που πλεον εχουν στενεψει τα περιθωρια.....γιατι οι δαπανες της παιδειας πατωσανε!Απλα οι αθροοι διορισμοι, οι υπεραριθμιες και οι αξιοπρεπεις μισθοι θα αποτελεσουν μια καλα αναμνηση...... μεχρι εκει ομως!
Vassoula μου, αυτούς που αρνήθηκαν διορισμό ασ'τους διότι πλέον έχουν διαγραφεί οριστικά, όπως αναφέρεται ξεκάθαρα στο δελτίο τύπου. Θεωρείται ότι δεν επιθυμούν πλέον το διορισμό κ άρα παραιτουνται οριστικά από αυτό τους το δικαίωμα!Εγώ είδα 99 ονόματα νηπιαγωγών που διορίστηκαν, όσες δηλαδή κ οι θέσεις που είχαν προκηρυχτεί, άρα προφανώς έχουν καλυφθεί όλες οι θέσεις....Δεν καταλαβαίνω λοιπόν για ποιες επιλαχούσες μιλάμε...μήπως είναι ήδη μέσα στις 99;