0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτή ηταν η απάντηση απο το υπουργείο. Εφόσον ειναι επιλογή του αναπληρωτη να παραμείνει στη θέση του δεν τοποθετείται σε σχολειο στην περιοχή διορισμου και παίρνει τα λιγότερα μορια που του δίνει η περιοχή που διορίστηκε. Δηλαδή αν μια περιοχή δίνει απο 1 εως 4 μορια θα πάρει 1. Εκτός βέβαια αν στην περιοχή που υπηρετεί παίρνει περισσότερα. Και αυτό συμβαίνει γιατί ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ του να μείνει.
Παίρνουμε τα λιγότερα μόρια της περιοχής διορισμού εκτός αν τα μόρια του σχολείου που δουλεύουμε τώρα είναι περισσότερα. Η υπάλληλος της πρωτοβάθμιας πήρε μπροστα μου τηλέφωνο στο υπουργείο. Άλλωστε αφού δεν τοποθετούμαστε ακόμη σε σχολείο πως θα πάρουμε συγκεκριμένα μόρια; Για αυτό επέμεινε και η υπάλληλος γιατί δεν ήταν ξεκαθαρο στην εγκύκλιο. Αφού είναι επιλογή μας να μείνουμε εκεί που ειμαστε αναπληρωτές το υπουργείο αυτό θεωρεί δίκαιο. Αν θέλεις πηγαίνεις στην περιοχή που διορίζεσαι και διαλέγεις το σχολείο που θα σου δώσει τα περισσότερα μόρια.
Το καταλαβαίνω LIAV αυτό που λες, αλλά ισχύει κ για την περίπτωση που επιλέξει ο αναπληρωτής να παραιτηθεί κ να αναλάβει υπηρεσία στον τόπο διορισμού του; Γιατί εγώ εκεί ανέλαβα υπηρεσία, αλλά είμαι κ ειδική περίπτωση (δε θα καθίσω στο νησί, είμαι σε άδεια κύησης). Τι δικαιούμε άραγε;
Δεν νομίζω οτι ισχύει στην περίπτωση σου. Απο τη στιγμή που αναλαμβανεις υπηρεσία εκεί που διοριστηκες θα πρεπει να τοποθετήθείς σε κάποιο σχολειο και να παίρνεις τα μορια που αναλογούν. Τωρα αν είσαι στη διάθεση του γραφείου... Τι να σου πω ... Καλύτερα να το ρωτήσεις από Τρίτη. Πάντως σου εύχομαι τα καλύτερα!
elen ειμαι ιδια περιπτωση με εσενα (σε αδεια κυησης) και εμενα μου ειπαν να αναλαβω υπηρεσια στον τοπο διορισμου (αν και δεν με συμφερει γιατι στο σχολειο που ημουν αναπληρωτρια επαιρνα περισσοτερα μορια) ετσι υπαρχει περιπτωση να ξεμπερδευουμε πιο γρηγορα απο την οργανικη;
ακομη και στην διαθεση να εισαι ,τυπικα σε τοποθετούν σ ενα σχολειο και παιρνεις τα μορια του σχολειου που υπηρετεις.
Τι 670;639 δεν ειναι;Οσοι ειναι ασφαλισμενοι απο 1-1-93 και μετα λαμβανουν 639,οσοι ειναι πριν το 1993,677.Για αγαμους μιλω παντα.